Skip to main content

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, anunţă primirea Certificatului de Excelenţă TripAdvisor 2013, distincţie oferită în urma evaluărilor şi preferinţelor utilizatorilor celui mai mare site de turism din lume .

Acest premiu răsplăteşte excelenţa serviciilor în domeniul ospitalităţii şi este acordat doar instituţiilor care obţin, în mod constant, aprecieri deosebite din partea vizitatorilor şi turiştilor TripAdvisor. Un aspect deosebit de important în acest context îl reprezintă faptul că doar 10% dintre cele mai performante companii listate primesc anual această distincţie.

Câştigarea acestui premiu internaţional reconfirmă poziţionarea Muzeului Etnografic al Transilvaniei în topul celor mai performante instituţii culturale din România. De altfel, în sprijinul acestei afirmaţii vin atât calitatea serviciilor oferite, confirmată în repetate rânduri şi răsplătită inclusiv prin acest premiu internaţional, cât şi numărul de vizitatori în continuă creştere şi care a ajuns anul trecut la peste 54.000 de persoane” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.

Pentru a se califica în vederea obţinerii acestui certificat, furnizorii de servicii culturale trebuie să menţină un punctaj general de minim patru puncte din cinci posibile în ceea ce priveşte evaluările publicului şi să fie listaţi pe site cel puţin un an de zile. Un criteriu suplimentar îl reprezintă volumul de evaluări primite în ultimele 12 luni.

Reamintim în acest context faptul că o serie de muzee renumite din întreaga lume (Sydney, Chicago, Sao Paolo, Roma) se bucură de certificarea oficială TripAdvisor, recunoaştere care se datorează feedback-ului oferit de vizitatori.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top