Skip to main content

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj

Reprezentăm Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, având ca atribuții principale informarea vizitatorilor și reprezentanților din sectorul turistic asupra ofertei şi a atracţiilor turistice din județul Cluj. În același timp, ne propunem să realizăm și promovarea și punerea în valoare a patrimoniului istoric, arhitectural, cultural, natural şi etnografic al județului Cluj, inițiative menite să atragă și să ajute turiștii în planificarea traseului lor.

Alături de obiectivele turistice din municipiul Cluj-Napoca, printre cele mai vizitate obiective din județul nostru se numără Salina Turda, Mănăstirea Nicula, Muzeul Memorial „Octavian Goga” de la Ciucea, Stațiunea Muntele Băișorii sau Beliș-Fântânele, Cascada Vălul Miresei de la Răchițele sau Castelul Banffy din Bonțida, însă noi recomandăm turiștilor și muzeele de istorie din Turda, Dej sau Gherla, Catedrala Armeano-Catolică din Gherla, Biserica Reformată din Dej sau bisericile din Feleacu, Văleni și Mănăstireni.

Pentru a se bucura de cadre naturale încântătoare, turiștii pot opta și pentru drumeții în cheile Turzii și cheile Turenilor, prin Defileul Răcătaului, la cetatea Bologa si cetatea Liteni sau mai pot adăuga pe listă și lacurile Drăgan, Tarnița, Geaca și rezervația Stufărișurile de la Sic. Dacă aceștia își doresc să aibă parte și de o incursiune în universul tradițional, recomandăm descoperirea Țării Călatei definită prin frumuseţea şi bogăţia artei populare tradiţionale.

Consiliul Județean Cluj
Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 21, Cluj-Napoca
Telefon / Fax: (004)0264 – 450.410
Email: contact@cniptcluj.ro
Web: www.clujtourism.ro
Facebook: Cluj Tourism
Program de funcționare:
Octombrie – Aprilie: Luni – Duminică: 09.00-17.00
Mai – Septembrie: Luni – Vineri: 09.00-19.00
Sâmbătă – Duminică: 09.00-17.00

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top