Skip to main content

Centrul de Informare Turistica este infiintat de Primaria orasului Avrig cu sprijinul Consiliului Local si Consiliului Judetean, avand ca obiectiv promovarea destinatiei turistice Avrig si microregiunii Tara Oltului.

Cui se adreseaza?

Vizitatorilor orasului Avrig dar si avrigenilor care vor sa-si cunoasca mai bine orasul , imrejurimile si posibilitatile de petrecere a timpului liber .

Unitatilor cu profil turistic , intr-o abordare deschisa , echidistanta si obiectiva

Ce servicii ofera ?

Informatii privind obiectivele si traseele turistice din oras si vecinatate , hoteluri si restaurante , cluburi , agentii de turism , rent-a-car , precum si programul evenimentelor locale si posibilitati de agrement.

Editarea si distribuirea gratuita de pliante , harti si ghiduri turistice , in mai multe limbi de circulatie internationala.

Acces gratuit la internet pentru informatii de interes turistic, harta truistica, etc.

Centrul de Informare Turistica Avrig ofera toata gama de informatii necesare unui turist: cazare, transport, obiective de vizitat, monumente si atractii turistice, oferte ale operatorilor locali, excursii, tururi, programe si evenimente ale comunitatii locale, harti, pliante, brosuri atat proprii, cat si ale agentilor economici din turism.

Centrul de Informare Turistica este, pentru turistii straini si romani, locul efectiv de pornire in cunoasterea si vizitarea oricarei zone sau regiuni.

Contact:

Coordonator C.I.T. : Moldor Maria Mirela:

Adresa: Str. Ghe. Lazar, nr. 3, 555200 , Avrig, jud. Sibiu

Tel / Fax : 0269 523 163

E-mail: info_avrig@sibiu-turism.ro
www.primaria-avrig.ro

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top