Skip to main content

CINE SUNTEM?
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului – LITORAL este o  structura  tripartita, care include autoritati locale, companii  reprezentand  initiative private si ONG-uri, cu scopul de a capitaliza si canaliza  energii  pozitive in favoarea dezvoltarii rivierei romanesti.
Suntem un catalizator pentru evolutia armonioasa a proiectelor de  business  cu  final fericit pentru dezvoltarea celor peste doua sute de kilometri de  coasta. Suntem arhitectii comunicarii acestor proiecte si emitatorii mesajelor  de  reverenta pentru turistii romani si straini.
Scopul ultim al mixului fericit intre proiectele de dezvoltare si cele  de  comunicare ? Turisti care la finele sejurului sa devina ambassadori ai  atmosferei de pe riviera romaneasca.
MISIUNE
Pledam pentru un litoral redesenat in spiritul armoniei. Pentru o  marketare  isteata a statiunilor si pentru reinventarea lor, avand drept  consecinta  constructia unui litoral al diversitatii. Stim ca nu e imposibil sa ne gandim  la spatii pentru cosmopoliti si clubberi, unde ritmul sa faca legea,  dar si la  spatii pentru detasare; la oaze pentru familii care-si doresc rasfat  pentru  copii, si la zone pentru distractii fara limite; la zone pentru tratament si la locuri pentru boemii incurabili.
Cu gandul la un turist tot mai sofisticat, ne preocupa standardele hotelurilor si standardele serviciilor. Planuim, de aceea, infiintarea unei scoli de bune maniere pentru cei care reprezinta interfata cu publicul. Stim ca oaspetii nostri isi doresc mai multa verdeata si mai mult rasfat  pentru retina. Asa ca peisagistii, arhitectii talentati si designerii de noua generatie vor deveni consultantii nostri de suflet. Stim care ne sunt problemele si acesta este primul si cel mai important pas in gasirea solutiilor.
CREDO
Credem in resursele noastre de a ne reinventa. Vrem bun gust la Marea noastra, vrem zambete, vrem tonus, vrem stare buna. Vrem ce vor si turistii nostri. Credem in filozofia lui „daca vrei, poti”.
www.asociatia-litoral.ro

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top