Skip to main content

COMUNICAT DE PRESA

Aeromania Tuzla, eveniment aviatic de exceptie

18 iulie 2014

Ca si in anii precedenti, Asociatia Litoral-Delta Dunarii promoveaza mitingul aviatic AEROMANIA, un spectacol complex, plin de atractii si de provocari, ce va avea loc pe 19 iulie la Aeroportul International Tuzla.

La spectacolul din acest an vor participa: Yakarii Acrobati – cu trei aeronave YAK 52, Jurgis Kairis – multiplul campion mondial de acrobatie aviatica, cu avionul YUKA, Lotul National de Acrobatie – cu 5 aeronave Extra – 300, aeronave apartinand REGIONAL AIR SERVICES (Diamond Da 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 si elicopterele: Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin), 3 avioane supersonice MIG 21 Lancer si 3 elicoptere IAR 330 Puma naval – apartinand Fortelor Aeriene Romane, elicoptere ale bazei U.M. 02040, parasutistii condusi de Adrian Constandache si altii.

Seara se va incheia, ca de obicei, cu surprize si mult asteptatul spectacol pirotehnic oferit de cele patru avioane apartinand Air Bandits.

Simultan, pe scena asezata in fata hangarului se desfasoara concertele lui Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES, Vita de Vie, top Hats, Colonist pe Luna si altii.

Publicul poate vizita zona alocata masinilor de epoca apartinand Retromobil, poate vedea aeronavele asezate in static display, balonul cu aer cald JohnBalon, sau standul Suzuky Romania – din fata hangarului.

Amatorii de zbor pot achizitiona zboruri de agrement si salturi cu parasuta in tandem sau se pot odihni la masutele asezate la umbra sau la soare si pot comanda ceva de mancare.

Pentru copii exista un spatiu de joaca special amenajat si supravegheat.

Standurile de pe aeroport vor gazdui si atractii pentru viitorii piloti – indiferent de varsta – de la Flying Toys, la produsele pentru pilotii profesionisti, care se gasesc la standul Pilotshop.

Intrarea publicului este si anul aceasta gratuita.

RATC va oferi pe 19 iulie transport gratuit cu doua autobuze (unul obisnuit si unul etajat), care vor pleca din fata Garii Constanta la orele 15:30 – primul autobuz si 16:30 – al doilea autobuz si se vor intoarce de la Aeroportul International Tuzla la orele 20:30 si 21:30.

La eveniment va fi prezenta si doamna Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: „Suntem mandri ca Litoralul Romanesc este din nou gazda unui show aviatic cu traditie. Si in acest an, Asociatia Litoral – Delta Dunarii promoveaza acest show de mare atractie, atat pentru localnici dar mai ales pentru turistii romani si cei straini. Prin organizarea acestui eveniment, Asociatia noastra, autoritatile locale si toti actorii implicati doresc sa creasca atractivitatea destinatiei de Litoral, sa vina cu noutati care sa atraga turistii in sezonul estival, pe Litoralul Romanesc.”

Evenimentul AEROMANIA 2014 este sprijinit de: Hotel Europa Eforie Nord, Bergenbier, Astra – Asigurare Reasigurare, Suzuki, Alka, Monsson Energy Group.

            www.regional-air.ro

www.scoaladepilotaj.ro/www.sea-survival.ro

www.aeromania.tv/ www.aerobatic.ro

 

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top