La inceput de toamna, in luna lui Rapciune, Targul cu Bunatati isi deschide portile la Campina, de joi pana sambata (19-21 septembrie), in aceeasi bine stiuta locatie, la Ceas. Vom aduce de prin toata tara bunatati care mai de care mai apetisante. Si cum la noi la targ intai se degusta si apoi se cumpara, suntem siguri ca va fi greu sa alegeti dintre specialitatile brasovene din branza ale familiei Bangala de la Fundata si branza de burduf bistriteana a familiei Zinveliu venita tocmai de la Zagra. Tot pe degustate se fac cumparaturile si la standurile cu bunatati sasesti din carne de porc sau oaie de la Rupea, cu paine de casa facuta cu maia si coapta in cuptor sau de la cel cu dulceturi, gemuri si zacusca de la Topoloveni.
De la Voinesti vine incarcat cu mere proaspete din recolta de anul acesta si cu suc de mere si sfecla, Domnul Neagu, inginer agronom cu experienta si pe langa standul caruia nu puteti trece fara sa degustati. Din zona Apusenilor puteti sa cumparati ceaiuri si tincturi, binevenite intr-o cura de imunizare inainte de venirea iernii.
Si pentru ca s-au cules strugurii, avem si must proaspat facut la Valea Calugareasca dar si mai multe sortimente de vin de casa. Nu i-am uitat pe copii si pe cei dependenti de dulciuri, care vor gasi in targ turta dulce pictata manual la Bascov, baclavale turcesti de tot felul, fructe uscate si kurtos kolacs.
Doamnele sunt asteptate la standurile cu bijuterii create manual dar si la cel cu bulbi de crini, lalele, narcise, frezii, numai buni de plantat in aceasta toamna.
Va asteptam cu drag de joi pana sambata la Campina,