Skip to main content

Info Schi România de Anul Nou !

Anul Nou vine cu multă zăpadă, ger năprasnic dar şi un super cadou!
 

Cadou de Anul Nou de la Info Schi România

Anul Noul va aduce o schimbare de imagine si conţinut Aplicaţiei Info Schi România, care va fi relansată în câteva zile, cu mult mai multe funcţii şi vom avea camere web pe multe pârtii de schi din România.

În curând, România Turistică va găzdui mai multe camere web care transmit imagini live de pe pârtiile de schi din Carpaţi şi vor putea fi văzute direct din cadrul secţiuni Live al pârtiilor de schi.

Condiţiile meteorologice şi starea pârtiilor de schi din România se vor putea urmări live la legătura http://www.romaniaturistica.ro/info-schi sau http://www.romaniaturistica.ro/live

 

Revelion 2015 pe pârtii !

Din informările noastre doar 2 pârtii de schi din ţară organizează evenimente adresate exclusiv turiştilor şi implicit iubitorilor sporturilor de iarnă, prezenţi în staţiunile montane.

Revelion la schi pe pârtia Clăbucet Predeal

Primăria Predeal propune turiştilor şi schiorilor prezenţi în staţiune să petreacă trecerea dintre ani pe pârtia Clăbucet sub sloganul Winter Lights.

Începând cu ora 22:30 pe scena amplasată la baza pârtiei Clăbucet Sosire, atmosfera incendiară va fi întreţinută de Dj Arando Marquez, Sonny Flame, Dean. La cumpăna dintre ani autorităţile au pregătit un spectaculos Foc de artificii.

 

Revelion pe pârtie la Arena Platoș Păltiniş

DJ Vasile, Dru Klein, Rolf Ono, DEX, vor asigura buna dispoziție.

– Un cort imens.

– Foc de Artificii.

– Ski gratuit între orele 22 și 24.

Practic, doi ani pe pârtie într-o singură seară.

Sigur ați auzit deja de Revelionul de la Arena Platoș. Unul din prieteni v-a povestit până acum cât de mișto a fost anul trecut. Dacă nu v-a povestit, o să îi povestiți voi în 1 ianuarie 2015. Noul an trebuie musai să ne prindă în clăpari.

Revelion Live de la Păltiniş

Streaming Live Arena – Platoş

și

Streaming Live Panorama Sibiului – Poiana Poplăcii

 

Raport privind starea domeniilor schiabile şi a pârtiilor de schi din România.

Chiar dacă este miercuri, cu permisiunea dvs sperăm să ne îngăduiţi această "grabă" privind postarea acestui articol care sperăm că vă suscită interesul. Situaţia privind starea pârtiilor de schi din Carpaţi Româneşti s-a schimbat radical în bine, urmare a valului de ninsori consistente dar şi gerului năprasnic care s-a instalat în întreaga Românie care favorizează înzăpezirea artificială acolo unde nu s-a depus un strat suficient.

 

Situaţia pârtiilor de schi pentru primul weekend la schi din 2015 se prezintă, astfel:

 

Stațiunea Azuga

La Azuga stratul de zăpadă este între 25 şi 40 cm. Pe pârtiile Cazacu Începători cunoscută de schiori/rideri şi localnici Debreczy dar şi pe pârtia Cazacu Variantă, se schiază în condiţii foarte bune, pe ambele pârtii stratul de zăpadă este între 30 – 40 cm. Sunt practicabile de asemenea pârtiile Cazacu şi Sorica, celelalte pârtii din staţiune sunt în plin proces de preparare.

Detalii pârtii de schi Azuga

 

Staţiunea Sinaia

În frumoasa staţiune prahoveană şi regală avem condiţii foarte bune pentru practicarea sporturilor de iarnă. Se schiază pe toate pârtiile situate pe Valea Soarelui şi Valea Dorului. Stratul de zăpadă este în medie 40-50 cm, în mare parte pulver, nefiind uniform. Toate pârtiile aflate pe platoul de la altitudine sunt bătute, marcate, balizate și pregătite pentru asaltul pasionaților sporturilor alpine. Trebuie să aveţi în vedere că buna dvs dispoziţie este la voia naturii, vântul de pe Crestele Bucegilor suflă deseori în rafale puternice, aspect care vă poate provoca oricând neplăceri prin închiderea instalaţiilor de transport pe cablu sau spulberarea stratului de zăpadă, fâcând impracticabile porţiuni bune din pârtii, dar care vă poate îngreuna chiar şi accesul retur către staţiune. Cei care sunteţi la curent cu siguranţă aţi aflat că un astfel de episod s-a consumat chiar în preajma Crăciunului, când aproape 200 de turişti au fost blocaţi pe Platoul Bucegi la Cota 2000, când a pornit un viscol năprasnic. Prin intervenţia promptă şi profesionistă a formaţiei Salvamont dar şi jandarmilor montani din Sinaia, situaţia creată nu a devenit periculoasă, iar cu calm şi tenacitate au fost coborâţi toţi turişti în staţiune.

Detalii pârtii de schi Sinaia
 

Buşteni

Pârtiile din cadrul domeniului schiabil Kalinderu se prezintă în condiţii bune, funcţionează ambele pârtii şi este deschis fun-parkul.

Detalii pârtii de schi Buşteni

 

Stațiunea Predeal

La Predeal, sunt practicabile toate pârtiile de schi din cadrul complexului schiabil Clăbucet, stratul de zăpadă este în medie 30-40 cm. Weekendul trecut a fost unul de excepţie pentru o staţiune de schi din România, ocazie cu care au fost bifate mai multe evenimente unice pentru staţiunile de iarnă din România. Mai multe despre eveniment citiţi aici

La trecerea dintre ani se anunţă un spectaculos foc de artificii dar şi un spectacol de muzică şi culoare sub sloganul Winter Lights.

Pentru acces pe pârtiile de schi de la Predeal, Bușteni și Sinaia se poate achiziționa abonamentul skipass care dă dreptul utilizatorului să schieze pe oricare din pârtiile care le gestionează Teleferic Prahova.

Detalii pârtii de schi Predeal
 

Stațiunea Poiana Brașov

În Poiana Brașov sunt practicabile aproape toate pârtiile din staţiune. Pe pârtia de schi Kanzel sunt 50 cm de zăpadă, deci condiţiile de schi sunt excelente. Condiţii bune spre optime sunt pe pârtiile Lupului, Sulinar, Drumul Roșu şi Bradul, stratul de zăpadă este între 25 şi 35 cm. Tarifele pentru acces la instalaţiile de transport pe cablu care deservesc pârtiile de schi au rămas la nivelul sezonului trecut.

Detalii pârtii de schi Poiana Braşov

 

Staţiunea Bran

Funcţionează baby-schiul Zănoaga, strat de zăpadă 25 cm, condiţii de schi acceptabile, se află în proces de pregătire pârtia mare.

Detalii pârtii de schi Bran

 

Fundata

La Fundata a nins mai bine de 40 cm, iar pârtia din Munţii Piatra Craiului se prezintă în condiţii foarte bune, iar dacă adăugăm aici şi frumseţea peisajului putem spune că va fi o vacanţă la schi în România de neuitat.

Detalii pârtia de schi Fundata

 

Drăguş-Sămbăta de Sus

În frumoasa localitate situată la poalele Munţiilor Făgăraş, a nins aproximativ 25 cm, iar pârtia Moţul Drăguşului se prezintă în condiţii bune. Funcţionează şi deja cunoscutul patinoar, iar cazare si băuturi calde şi reconfortante găsiţi la baza pârtiei, la Cabana Zmeilor.

Detalii pârtia de schi Drăguş
 

Staţiunea Băişoara

Pârtia Mare (Veche) este practicabilă se schiază în condiţii bune, strat de zăpadă în medie 25 cm. Teleschiul funcţionează zilnic de la ora 10:00.

Streaming Live Pârtia Mare

Live Pârtia Mare  Băişoara

De câteva zile a debutat sezonul şi la Buscat, se schiază pe pârtia principală, întârzierea este justificată de lucrările de preparare a pârtiei, administratorul promite că pârtia este pregătită pentru un sezon lung până în martie, nu râmăne decât să ne convingem.

Detalii pârtii de schi Băişoara
 

Feleacul

În prima zi din 2015 reîncepe distracţia la Feleacul!

Noul An începe în forţă la Pârtia Feleacul! În prima zi din 2015 se deschide oficial pârtia de schi. Astfel, programul de funcţionare începând din 1 Ianuarie este de la ora 16:00, iar pe 2 Ianuarie de la ora 12:00.

Se va inaugura Noul snowpark cu elemente noi, mai complicate, mai provocatoare, care sa va crească adrenalina. De asemena se va inaugura primul "magic carpet", chiar lângă noua pârtie de începători!

Administratorii, pârtiei Feleacului anunţă că tarifele râmăn neschimbate atât la teleschi cât şi la închirieri.

Detalii pârtia de schi Feleacul

 

Staţiunea Şureanu

Aşa cum am anunţat din preajun de Crăciun s-a deschis sezonul de schi la Şureanu. Ninsorile căzute în perioada Crăciunului au îmbunătăţit semnificativ stratul de zăpadă şi implicit calitatea pârtiilor. Stratul de zăpadă pe pârtiile situate în Munţii Şureanu şi Sebeşului măsoară între 30 – 50 cm. Râmân în continuare deschise pârtiile de schi Auşel 1, 3 şi Curmătura 1, 3.

Acces: Sebeș – Șugag – Lacul Oașa (DN 67 C), apoi la dreapta spre – Mânăstirea Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului – Domeniul Schiabil Șureanu (DJ 704).

Distanța rutieră față de Sebeș este de 82 km, care pot fi parcurși în aproximativ 2 h.

Starea drumului între Sebeș și Lacul Oașa (Transalpina): drumul este asfaltat aproape în totalitate (excepție făcând o serie de mici porțiuni între lacul Tău și lacul Oașa) și este practicabil de către orice tip de autovehicul.Practicabilitatea drumului este acceptabilă, însă condiţiile de iarnă impun pe anumite tron

Detalii pârtii de schi Şureanu

Administratorul domeniului schiabil Şureanu a montant un număr de 3 camere pentru a oferi posibilitatea turiştilor şi schiorilor, să vadă în timp real condiţiile meteo, practicabilitatea pârtiilor de schi cât şi existenţa zăpezii.

Streaming Live Şureanu

Cabana Şureanu

Pârtia de Schi Şureanu

Telescaun Auşel – Şureanu

 

Staţiunea Arieşeni

Se schiază pe ambele pârtii de la Arieşeni, strat de zăpadă minim 30 cm, în schimb la pârtia de peste deal, la Piatra Grăitoare lucrurile merg foarte greu.

Detalii pârtii de schi Arieşeni
 

Stațiunea Păltiniș

– Arena Platoş

În acest moment, cel mai mare strat de zăpadă pe pârtiile de schi din România, este la Păltiniş, dacă ţinem cont că a nins peste 80 cm de nea proaspătă, adăugând stratul de zăpadă bătătorit existent la data valului de ninsoare de pe pârtiile Arena şi Platoş putem spune fără echivoc că avem un strat de zăpadă consistent de peste 1 metru. În aceste condiţii nu putem spune decât că condiţiile de schiat sunt excelente. Sunt practicabile toate pârtiile de schi din staţiune atât la Arena Platoş cât şi la Onceşti.

La Arena Platos, după Revelionul pe pârtie, bine înţeles că urmează "party-ul prichindeilor", adică mult aşteptatul Concurs de Săniuţe, programat duminică 4 ianuarie 2015.

Imagini live cu atmosfera de distracţie, condiţiile meteo şi starea pârtiilor pot fi văzute la noi pe site la legăturile de mai jos

Streaming Live Arena – Platoş

și

Streaming Live Panorama Sibiului – Poiana Poplăcii

Detalii Pârtii de schi Arena Platoş

– Onceşti Păltiniş

Pe pârtiile de schi Onceşti avem un strat de zăpadă cuprins între 60 – 75 cm, iar tarifele la transport pe cablu sunt printre cele mai mici din ţară. Astfel o urcare pentru schiori cu telescaunul costă doar 6 lei, iar o plimbare de agremnt dus-întors costă 8 lei.

Detalii pârtii de schi Onceşti Păltiniş

Streaming Live Pârtia de schi & Telescaunul Oncești
 

Bălea Lac

La Bălea Lac stratul de zăpadă măsoară peste 1 m, există risc însemnat de avalanşe, prin urmare practicarea sporturilor de iarnă/sporturilor alpine este interzisă. La peste 1800 m altitudine, atât în Masivul Făgăraş cât şi în Munţii Bucegi, la suprafaţă întâlnim un strat de zăpadă pulver care depăşeşte în medie 20-30 cm în Bucegi şi izolat 40 cm în Făgăraş. Zăpada proaspătă, uşoară, este depusă peste plăci de vânt relativ recente şi peste straturile mai vechi, în general stabilizate. Zăpada de pe creste este în general viscolită, iar în zonele adăpostite sunt depozite însemnate de zăpadă pulver. La suprafaţă  se întâlnesc şi structuri de placă, cu rezistenţă scăzută. Stratul nou-depus, uşor, puţin stabilizat, poate aluneca cu uşurinţă peste straturile vechi mai stabile. Este posibilă declanşarea avalanşelor de tip placă chiar şi la supraîncărcări slabe, dar şi spontan, a celor de pulver, pe pantele foarte înclinate.

O vizită la Bâlea Lac este o plăcere oricând, însă iarna vârfurile acoperite cu zăpadă din jurul hotelului par şi mai spectaculoase decât de obicei. Tema acestui sezon este “Zodiacul”, temă care va sta la baza fiecărui eveniment organizat, dar şi la designul interior al camerelor.

Detalii Pârtii de schi Bălea

 

Piatra Neamţ

Sâmbătă, 03 ianuarie 2015, se deschide sezonul la schi pe pârtia Cozla – Piatra Neamţ
Strat de zăpadă mediu: 25 cm
Stare pârtie şi condiţii de schi: bune

Detalii pârtii de schi Cozla

 

Stațiunea Rânca

La Rânca condiţiile de schi se menţin în condiţii excelente, media stratului de zăpadă depăşeste 40 cm. Sunt practicabile pârtiile de schi M1, M2, Teleschi M3, Teleschi M4 şi Junior (Plopu).

Detalii pârtii de schi Rânca

 

Topliţa

Se schiază în condiţii optime pe ambele pârtii de la Topliţa. Pe pârtia de schi Bradul există zăpadă naturală de 25 cm, iar pe pârtia de schi Măgheruş, cu ajutorul tunurilor, s-a asigurat baza necesară pentru un strat de zăpadă de 30 cm

Detalii pârtii de schi Topliţa

Streaming Live Toplita – Pârtia de schi Bradul (Bază)

Streaming Live Toplița – Pârtia de schi Măgheruș (Bază)

Streaming Live Toplița – Pârtia de schi Măgheruș (Vârf)
 

Borsec

Pârtia de schi Speranţa este bătătorită şi pregătită pentru afluxul de turişti şi schiori. Grosimea stratului de zăpadă pe pârtia Speranţa este de maxim 30 cm.

Staţiunea Borsec vă oferă în sezonul de iarnă un peisaj deosebit, cu zăpadă din belşug. La o distanţă de 200 m de staţiune iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie cel mai modern complex de schi din zonă (trei pârtii alăturate – pârtia principală cu o lungime de 680 m şi grad de dificultate mediu, două pârtii alăturate, prima cu o lungime de 726 m şi grad de dificultate uşor, cea de a doua cu o lungime de 814 m şi grad de dificultate uşor ), practicabil şi seara, fiind dotat cu instalaţie nocturnă. Pârtia principală beneficiază de instalaţie de teleschi şi de instalaţie pentru producerea zăpezii artificiale. În incinta complexului funcţionează un centru de închiriat echipamente sportive specifice, restaurant cu terasă, staţie salvamont. Locuitorii vă pun la dispoziţie sănii trase de cai pentru plimbări pe traseele înconjurate de brazi seculari. O atracţie deosebită reprezintă şi concursul internaţional de atelaje canine, care se organizează de 5 ani consecutiv şi care se bucură de un mare succes în rândul vizitatorilor. Concursul de atelaje canine pentru acest sezon este programat pentrum weekendul 10-11 ianuarie 2015. Tradiţionala Serbare a Zăpezii şi diferitele concursuri de schi vă aşteaptă pe parcursul sezonului de iarnă. Experienţa dobândită de-a lungul anilor anteriori demonstrează că, Borsecul prin microclimatul său, este un loc ideal pentru menţinerea sănătăţii dar şi pentru recreere.

Detalii pârtii de schi Borsec

 

Staţiunea Harghita Băi

Se schiază în condiţii bune pe pârtiile Ciskipe şi Kossuth, stratul de zăpadă este de 40 cm. Funcţionează instalaţia de tubing (gogoaşa) şi patinoarul.

Detalii pârtii de Harghita Băi
 

Staţiunea Harghita-Mădăraşi

Toate pârtiile de schi sunt practicabile, stratul de zăpadă este de maxim 18 cm, se schiază în condiţii dificile.

Detalii pârtii de schi Harghita – Mădăraşi

 

Staţiunea Tuşnad

Pe pârtia din staţiune este un strat de zăpadă de aproximativ 20 cm, se schiază în condiţii acceptabile.

Detalii pârtia de schi Tuşnad

 

Băile Homorod

Micuţa pârtie Lobogo din Băile Homord se prezintă în stare acceptabilă, fulgi de nea au cam ocolit staţiunile harghitene, dar temperaturile specifice zonei supranumită la noi polul frigului sunt la ele acasă. Astfel, acestea au favorizat producerea zăpezii artificiale.

Detalii pârtia de schi Homorod
 

Praid – Joseni

Toate pârtiile din depresiunea Giurgeului sunt practicabile. Pârtiile Havas Bucsin şi Bujdosu au zăpadă de  45 cm. Ambele pârtii Bogdan  – 30 cm de zăpadă bătătorită.
Detalii pârtii de schi Praid

 

Staţiunea Covasna

La Covasna nu prea a nins, stratul de zăpadă este de maxim 18 cm, s-a deschis pârtia Lorincz Zsigmond 1. Dacă doriţi să vedeţi condiţile meteorologice şi starea pârtiei puteţi accesa unul din streamingurile existente

Streaming Live Covasna: Pârtia de schi Lorincz Zsigmond (sosire)

Streaming Live Covasna: Pârtia de schi Lorincz Zsigmond 2

Streaming Live Covasna: Pârtia de schi Lorincz Zsigmond 2 (sosire)
 

Staţiunea Sugaş Băi

Începând din 30 decembrie s-a deschis pârtia mică (nouă) de la Băile Şugaş, iar începând de astăzi se schiază şi pe pârtia mare (veche). Stratul de zăpadă pe pârtii este între 25 şi 30 cm, iar starea pârtiilor se prezintă în condiţii bune.

Asemănător programului de anul trecut Sâmbăta, Duminică precum şi în timpul vacanţei şcolare pârtiile sunt deschise între orele 09-21. În afara vacanţei şcolare, teleschiurile funcţionează de luni până joi în intervalul orar 15–20, iar vineri orarul se prelungeşte cu o oră.

Datorită sărbătorilor de iarnă pe 31 decembrie pârtia de schi va fi deschisă până la ora 13, iar pe 1 ianuarie nu vor funcţiona teleschiurile. Începând cu 2 ianuarie se va relua programul normal.
Tarifele rămân neschimbate. Cel mai ieftin abonament de 12 puncte care se poate utiliza prin sistemul centralizat de intrare costă 10 lei, iar cel mai scump abonament este de 50 de lei şi conţine 90 de puncte. Pentru o urcare cu teleschiul pe pârtia 1 se utilizează 3 puncte, iar pentru pârtia 2 se folosesc 2 puncte.

Autobuzele de schi circulă de marţi până duminică, pornesc din Sfântu Gheorghe spre Sugaş Băi la ora 10, respectiv 16 din staţia Casa cu Arcade şi opresc la Piaţa Kalvin. Autobuzele transportă schiorii de la Sugaş Băi spre Sfântu Gheorghe la orele 13 şi 19. Multi-Trans S.A. informează publicul călător că în data 1 ianuarie 2015, circulaţia autobuzelor la Băile Şugaş va fi suspendată. În data de 31 decembrie 2014 va circula numai cursa cu ora de pornire 10.

Detalii pârtii de schi Sugaş

 

Staţiunea Straja

La Straja se poate schia în condiţii foarte bune pe toate pârtiile din staţiune. Media stratului de zăpadă este de 40 cm.

Detalii pârtii de schi Straja

 

Staţiunea Răuşor

În Munţii Retezat a nins peste jumătate de metru, iar pârtia de schi oferă un loc perfect pasionaţilor de munte dar şi schiorilor care pot schia în voie peo pârtie amenajată într-un cadru natural de excepţie.

Detalii pârtia de schi Răuşor
 

 

Slănic Moldova

Pe pârtia de schi Nemira din staţiunea Slănic Moldova, avem parte de condiții bune pentru schiat, grosimea stratului de zăpadă pe pârtie este aproximativ 20 cm.

Detalii pârtia de schi Slănic Moldova

 

Staţiunea Şuior

Micuţa staţiune maramureşeană sau mai bine spus vechea tabară de tineret, deschide sezonul de schi în prima zi a anului 2015. Stratul de zăpadă este în medie de 25 cm. Funcţionează pârtiile  de schi Şuior 1 şi  Şuior 2 care au un strat de zăpadă în medie de 30 cm.

Detalii pârtii de schi Şuior

 

Staţiunea Cavnic

În Maramureş, la Cavnic, în cadrul resortului de schi Icoana sunt funcţionale pârtiile de schi Icoana 2 şi 3 dar şi tubingul, stratul de zăpadă este între 30-40 cm. La Complexul Roata, sunt funcţionale pârtiile de schi Roata 1 şi 2, stratul de zăpadă este între 40- 60 cm.

Detalii pârtii de schi Icoana Cavnic

 

Staţiunea Borşa

În nordul ţării, la Borşa, stratul de zăpadă este în medie 20 cm, dar pe vârful Ştiol a nins suficient încât schiorii să îşi facă antrenamenetele cuvenite. Se poate schia în condiţii bune până spre cota 1400.

Detalii pârtii de schi Borşa

 

Staţiunea Gura Humorului

Se strigă deja Pârtie în Bucovina! Start la schi în Bucovina, debutează sezonul de schi 2014 – 2015 !

Astăzi, 31 decembrie 2014, începând cu ora 10.00, se va deschide Pârtia Şoimul II (începători) cunoscută de localnici sub denumirea de Şoimuleţ.

Condiţii de schi: acceptabile, Strat de zăpadă: 20 cm

Detalii pârtii de schi Gura Humorului

 

Staţiunea Vatra Dornei

La Vatra Dornei nu prea a căzut zăpadă se fac eforturi ca pârtiile să fie practicabile, se poate schia în condiţii acceptabile pe pârtia Parc,-zona baby-schi iar pe pârtiile Poienţa, Dealul Negru şi Veveriţa condiţiile sunt mai dificile.

Detalii pârtii de schi Vatra Dornei
 

Pasul Mestecăniş

Noua destinaţie de schi din Bucovina se numeşte Pasul Mestecăniş, aici un investitor a amenajat un adevărat domeniu schiabil însumând 3 km de pârtii. Într-un peisaj de basm şi plin de tradiţii, turiştii au deja o nouă atracţie turistică şi sportivă, patru pârtii de schi cu diferite grade de dificultate sunt pregătite să fie testate. Stratul de zăpadă este de 25 cm, iar condiţiile de schi sunt bune.

Detalii pârtii de schi Pasul Mestecăniş

 

Staţiunea Transalpina-Voineasa

Chiar dacă pârtiile sunt practicabile acestea râmăn închise în prima zi a anului 2015, din 2 ianuarie vor fi funcţionale, după program normal. Sunt deschise pârtiile de schi Transalpina 1 şi 2.

Domeniul schiabil din Munţii Latoriţei cuprinde 9 km de pârtii de schi cu grade diverse de dificultate, dotate cu lănci şi tunuri pentru zăpadă artificială. Pârtiile sunt deservite de mai multe instalaţii moderne de transport pe cablu două telegondole interconectate, două teleski-uri şi un telescaun.

Schiori pot apela la sprijinul instructorilor de ski şi snowboard, iar pentu echipare corespunzătoare există un centru de închiriere echipament sportiv.

După o tură de schi se poate servi un ceai fiebinte, o ciocolată caldă la après-ski-ul situat la cota 1850, dar există şi două restaurante, unul la staţia de îmbarcare şi un alt restaurant la staţia intermediară de interconectare a telegondolelor.

Sezonul WINTER 2014/2015 are stabilit un calendar plin de evenimente, cu tematică divesă pentru fiecare lună a sezonului, atmosfera completează clipele minunate trăite într-un decor de vis!

Accesul pe timp de iarnă la Ski Resort Transalpina se poate face dinspre Valea Oltului pe DN7A (Brezoi, Mălaia, Voineasa, Vidra), sau dinspre Petroşani.

Câteva repere în ceea ce priveşte distanţele rutiere:

Dinspre Râmnicu Vâlcea spre Ski Resort Transalpina – 107 km

Dinspre Sibiu – Ski Resort Transalpina – 138 km

Dinspre Petroşani – Ski Resort Transalpina – 36 km.

Detalii pârtii de schi Transalpina

Streaming Live pârtii de schi

Streaming Live Voineasa – Domeniul schiabil Transalpina Resort: Plecare Telegondola TransAlpina 1

Streaming Live Voineasa – Domeniul schiabil Transalpina Resort: Sosire Telegondola TransAlpina 2

Streaming Live Voineasa – Domeniul schiabil Transalpina Resort: Plecare Teleschi TransAlpina 1 si 2

 

Notă

* Prin această rubrică ne propunem să vă prezentăm starea pârtiilor de schi din țară, la începutul fiecărui weekend, ca în funcție de distanță, condiții meteo, evenimente, competiții, promoții, să alegeți destinația dorită.

**Aşa cum am anunţat la începutul sezonului de schi, anul acesta vom oferi informaţii proaspete din staţiunile unde există rapoarte despre starea şi evoluţia vremii, dar şi sprijin din partea resorturilor de schi. Staţiunile care nu sunt listate în acest raport înseamnă că nu se poate schia sau nu există deschidere în privinţa informării şi mediatizării locaţiei.

*** Informațiile pot suferi modificări, actualizări, în funcție de condițiile meteo și rapoartele care le primim din țară.

**** Recomandarea noastră este să accesaţi periodic acest link-articol.

Pârtieee…!

Echipa România Turistică vă doreşte un AN NOU FERICIT pe pârtii alături de cei dragi !

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top