Skip to main content
Ongoing

Paștele pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus

Trenuri speciale de Paşti pe Valea Vaserului – Vișeul de Sus, județul Maramureș. Paștele pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus
În perioada sărbătorilor Pascale, ale credincioșilor, în Vișeul de Sus la renumita ,,Mocăniță” se organizează trenuri speciale pe Valea Vaserului.
Turiștii aflați în această perioadă în județul Maramureș sunt așteptați să descopere această zonă minunată.

Târgul de Crăciun din Sibiu, 2022

Targul de Craciun din Sibiu, 2022, Editia a-XV-a, Editia 2022, Targul de Craciun Sibiu,
Loc de Desfasurare: Piata Mare, Sibiu,11 Noiembrie 2022 - 8 Ianuarie 2022.
Program Zilnic, Luni - Duminica: 11:00 - 21:00.
Lumânărar de Crăciun - Atelier de făcut lumânări, Biscuiți de Crăciun - Atelier de preparat biscuiți, - Decorațiuni Pixel Art - Atelier de creație folosind piese termoadezive, Pictură pe globuri Atelier de pictat globuri, Pictat turtă dulce, Atelier de pictat turtă dulce,
Cea de-a 14-a editie a Targului de Craciun din Sibiu va fi inaugurata în 11 noiembrie 2022, ora 19.
Aceasta editie reuneste peste 100 de expozanti din tara si strainatate, cel mai mare numar de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.
Târgul de Crăciun va aduce la sfârşitul lunii noiembrie în Piata Mare din oraşul Sibiu un strop din magia Craciunului, cu miresme de vin fiert şi scorţişoară, castane coapte, migdale pralinate și cu multe cadouri și decorațiuni de Crăciun.

Târgul de Crăciun Cluj Napoca 2022

Targul de Craciun Cluj-Napoca va fi deschis anul acesta în perioada 18 noiembrie 2022 - 31 decembrie 2022.
Vă așteptăm în “format complet de familion” la deschiderea Târgului de Crăciun și la evenimentele din 24 noiembrie până în 31 decembrie. Am pregătit evenimente pentru întreaga familie: ateliere la Căsuța lui Moș Crăciun, concerte de muzică ușoară și colinde, teatru, spectacol de tango interactiv, concerte de muzică clasică, folk, spectacolul pentru cei mici FROZEN - Tărâmul de Gheață.

Bucharest Christmas Market

Targul de Craciun Bucuresti, Bucharest Christmas Market 2022, Piața Constituției, 20 noiembrie – 26 decembrie 2022 Programul Complet Târgul de Crăciun 2022, Bucuresti.
Târgul de Crăciun București transformă centrul orașului într-un loc de poveste al sărbătorilor de iarnă, unde vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole de Crăciun, un târg tradițional cu produse de sezon, obiecte realizate manual, decorațiuni și o zonă gastronomică unde oamenii pot gusta preparate cu specific românesc.
Casa lui Moș Crăciun este atracția preferată a copiilor, un loc magic, unde Moșul sosește alături de spiridușii săi, așteptându-i pe cei mici să își lase scrisorile cu dorințe.

Advent în Familie, Miercurea Ciuc

Advent in familie, Miercurea Ciuc, Patru duminici – Patru lumânări.
Perioada de Advent, pregătirea pentru sărbători, așteptarea comemorării nașterii lui Isus Cristos este propice pentru îngrijirea sufletului, pentru renașterea speranțelor de mai bine. Ca și în anii anteriori, locuitorii și turiștii din Miercurea Ciuc sunt așteptați la ora 17, în cele 4 duminici, în jurul coroanei simbolice de Advent, la aprinerea lumânărilor, ce simbolizează credința, bucuria, speranța și iubirea.

Crăciun în Bucovina 2022, Suceava

Program Craciun in Bucovina 2022, Suceava.
Festivalul Obiceiurilor de Iarna, program evenimente, manifestari Craciun in Bucovina
Târgul de Crăciun - Târg cu Produse Tradiţionale, Colindați muzeele! Concert de Crăciun , „Asta-i sara lui Crăciun, Noaptea cea mai lungă, „După datina străbună” - Festival de datini și obiceiuri de Anul Nou, Malanca bucovineana, Parada Mastilor, Concerte de colinde,

Serbările de Sfântul Andrei, 2022, Galați

Serbările de Sfântul Andrei, 2022, Galați, Sfantul Andrei - Ocrotitorul Galatiului 2022.
Programul complet si oficial de Sfantul Andrei - ocrotitorul Romaniei si Galatiului. Sfantul Apostol Andrei, Ziua orașului Galati, Targul de Sfântul Andrei.

Sărbătorile de Iarnă ale Iașului

Târgul de Crăciun din Iași, Târgul de Crăciun de la Iași, Sărbătorile de Iarnă ale Iașului.
Târgul de Iarnă al Iașului și Orășelul Copiilor vor fi organizate în perioada 30 noiembrie 2022 – 8 ianuarie 2023, pe axa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii – str. Lăpușneanu.
Evenimentul reprezintă un cadru dedicat prezentării și promovării produselor agroalimentare autentice locale, tradiționale și a celor obținute în gospodăriile micilor producători, păstrând specificul sărbătorilor de iarnă.

Orășelul lui Mos Crăciun, Galați

Orășelul lui Mos Crăciun, Targul de Craciun “Poveste de Iarna” Galati,
Spectacol de Mos Nicoale, Sosirea lui Mos Nicoale, Sosirea lui Mos Craciun.
Concert NEMURITORII,

Braşov, Oraş din Poveste

Brasov, Oras din Poveste 2022, Piata Sfatului, Brasov. 1 decembrie 2022 -13 ianuarie 2023,
Aprinderea bradului si inaugurarea Târgului de Crăciun Sf. Nicolae. Aprinderea Bradului de Craciun din Piaţa Sfatului şi inaugurarea Târgului de Crăciun este un eveniment spectaculos care are loc de Sf. Nicolae, respectiv în seara de 6 decembrie a fiecărui an, în Piaţa Sfatului. Aprinderea bradului din Piaţa Sfatului constă într-o ceremonie îndeplinită de primarul oraşului alături de un copil, în cadrul unei festivitati speciale. Concerte.
Odată cu aprinderea bradului se aprind toate luminile festive din oraş. Totodată, are loc inaugurarea Târgului de Crăciun, care este organizat chiar lângă brad şi unde se găsesc decoraţiuni, mâncăruri tradiţionale, vin fiert, ceai cald, castane, patiserii şi alte mărfuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Târgul de Sfântul Andrei, Galați

Târgul de Sfântul Andrei. Târgul meșterilor populari și artizani, Galati, Targ Gastronomic, Galati.
Târg de Sfântul Andrei, Galați, 30 Noiembrie 2022 - 4 Dcembrie 2022.
Între 30 noiembrie și 4 decembrie 2022, de sărbătorile orașului, în deschiderea tradițiilor de iarnă care însoțesc, la români, luna decembrie, Centrul Cultural „Dunărea de Jos” invită gălățenii la Târgul de Sfântul Andrei.

Târgul de Crăciun din Timişoara

Targul de Craciun din Timişoara. Timisoara Christmas Market.
Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează cea de - a XV- a ediţie a Târgului de Crăciun, în perioada 1 decembrie 2021 – 8 ianuarie 2022.
Târgul de Crăciun se va desfășura în Piaţa Victoriei, în parcarea Modex și, pentru prima dată, în Piața Libertății. Vizitatorii vor avea de ales între o zonă gastronomică variată, cu produse cu specific românesc, un târg de meşteşuguri cu produse tradiţionale, peste 100 de căsuţe care sunt pregătite să îşi primească vizitatorii, spectacole de muzică şi dans din folclorul românesc, concerte şi activităţi interactive pentru întreaga familie: carusel, ateliere creative şi o inedită pădure de brazi.

Târgul de Iarnă din Arad

Targul de Iarna din Arad,
Târgul de Iarnă, ediția 2022, va avea loc în perioada 1 decembrie 2022 până în 08 ianuarie 2023, și va fi organizat în centrul orașului și în Parcul Mihai Eminescu, unde vor fi pregătite, ca și în anii trecuți, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, brazi de Crăciun și programe artistice diverse.

Târgul de Iarnă de la Brăila

Targul de Iarna de la Braila se deschide de 1 Decembrie, odata cu manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei.
Primaria Municipiului Braila organizeaza in perioada 1-12 decembrie 2022, unul dintre cele mai mari evenimente anuale, Targul de Iarna.
Piata Independentei, Calea Calarasilor, Piata Traian, strada Mihai Eminescu, Parcul Monument, dar si multe alte artere din Braila vor fi imbracate in straie de sarbatoare. 

Toamnă la Voroneţ 2021, Gura Humorului

Toamna la Voronet 2022, Gura Humorului. Dacă e toamnă, e Festivalul „Toamna la Voroneț”
Festivalul TOAMNĂ LA VORONEȚ, cea mai importantă manifestare culturală a orașului nostru, a ajuns la cea de-a XXXX-a ediție și, ca de fiecare dată, își propune să aducă în fața publicului, pe lângă filmele documentare din concurs, filme românești valoroase, care să prilejuiască întâlnirea cu importanți regizori, scenariști, producători, critici sau cu actorii momentului. 

Târgul de Crăciun din Târgu-Jiu

Targu Jiu, Gorj, Targul de Craciun, 2022.
Meșterii populari și comercianții de decorațiuni și alimente tradiționale le vor pune la dispoziție târgujienilor și turiștilor aflați în orașul lui Constantin Brâncuși numeroase produse specifice sărbătorilor de iarnă. 

Târg de Crăciun, Resiţa

Resita, Caras-Severin, Targ de Craciun, Resita, Concert de Colinde.
Intâlnire cu Moş Crăciun, Parcul Tricolorului, MOŞ NICOLAE,

Târgul de Iarnă, Deva

Targul de iarna, Deva. Targul de iarna Deva, judetul Hunedoara.
Primăria Municipiului Deva, vă invită, în perioada 1 decembrie 2022 - 31 decembrie 2022, la o nouă ediție a Târgului de Iarnă.
Timp de 31 de zile, între orele 09.00-22.00, Piața Unirii și Bulevardul 1 Decembrie 1918 din centrul Devei vor fi transformate într-un veritabil spațiu de distracție și relaxare, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Târgul de Crăciun Oradea

Târgul de Crăciun Oradea,
Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează în perioada 2 decembrie 2022 - 26 decembrie 2022 o nouă ediție a Târgului de Crăciun Oradea.

Top