Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgul de Crăciun Cluj Napoca 2022

noiembrie 18, 2022 @ 12:00 am - decembrie 31, 2022 @ 12:00 am

Târgul de Crăciun Cluj Napoca 2022

Familion de Crăciun

Live: Familion de Crăciun – Piața Unirii Cluj – Napoca 

 

Căsuța lui Moș Crăciun

22 Noiembrie – 24 Noiembrie

Ca în fiecare an, Rudolf cel implicat în toate, a pregătit o căsuță specială unde să poposească Moșul, după ce termină turele zilnice cu tramvaiul. Și ca sa mai facă ceva profit, și-a găsit și niște elfi chiriași care fac tot felul de jocuri și activități în căsuță.

25 Noiembrie – 30 Noiembrie

Din 25 și până în 30 noiembrie, elfii de la The Guild Hall întâmpină familionul cu jocuri de cunoaștere și interacțiune: Dixit, 5 seconds, Catan, Imagine, Concept, Cash&Guns și multă voie bună!

1 Decembrie – 23 Decembrie

Din 1 și până în 23 decembrie însă, va fi mare nebunie, că vin o suită de elfițe puse pe fapte mari și hotărâte să învețe tot Clujul să facă decorațiuni de Crăciun.

Înscrierile la ateliere se fac la fața locului, în limita disponibilității: nu rezervăm, nu notăm, nu păstrăm locuri. Atelierele sunt gratuite și durează între 30 de minute și o oră. Activitățile se repetă până la finalul zilei (ora 20:00).

25 Decembrie – 30 Decembrie

Din 25 și până se termină anul, revin elfii de la The Guild Hall și vă așteaptă în căsuță la un pahar de vorbă și jocuri de societate.

Jo’;;;;;;;;cool de Crăciun

 Temerari mici și mari, atențiune, atențiune! 

Avem o provocare cât se poate de jucăușă pentru voi: trebuie sa descoperiți misterele Târgului de Crăciun!

Indiciul 1

Punctul de unde ridicați foaia de misiune este Căsuța Chițibușuri. Unde e Căsuța Chițibușuri? Se pare că activitatea de detectiv a început deja.

Indiciul 2

Toate, dar absolut toate ghicitorile de pe fișă trebuie rezolvate. Unde găsiți răspunsurile? Păi, în Târg.

Indiciul 3

Provocările trebuie îndeplinite, la rândul lor. Să nu vă gândiți că nu vă vedem, avem elfi care stau cu ochii larg deschiși și cu urechile ciulite peste tot!

Terminat, rezolvat, încheiat misiunea? Foarte bine! Bravo!

 

Tramvaiul lui Moș Crăciun

Ho ho ho, toată lumea sus în Tramvaiul lui Moș Crăciun!

Zburdalnicul de Rudolf a făcut ce a făcut și, de 3 ani deja, avem un tramvai doar al nostru pe toată durata târgului – unul împopoțonat și ferchezuit ca un pom de Crăciun! Și mai e și harnic, circulă pe linia 101, pe traseul Bucium–Gară, în fiecare zi, atâta vreme cât ține târgul, adică din 22 noiembrie și până în 30 decembrie.

Gara 16:00 


Bucium 16:30

Gara 17:00


Bucium 17:30

Gara 18:00


18:30 Bucium

Gara 19:00

se retrage la Depo

Puteți să dați o tură oricând între orele 16:00 și 19:00.

Traseul este fix cel al liniei 101, iar detalii despre stațiile în care oprește găsiți aici .

Și asta nu e tot.

Din 5 decembrie și până înainte de Crăciun, Moșul însuși se plimbă cu tramvaiul nostru. Cum de? Păi atâta l-a bătut Rudolf la cap că în Cluj e fain, că oamenii sunt de treabă, că târgul arată bine, că prichindeii colindă frumos, încât a zis că gata, vine în Cluj până la Crăciun.

Bine bine, nu stă chiar toată ziua, ci doar după amiază, de la 4 la 7 seara, că are treabă și pe la Căsuță și ar mai juca și el un joc să se relaxeze, dacă tot sunt atâtea în Târg anul ăsta. Dar și cât se plimbă cu tramvaiul, e tare frumos, că ascultă dorințe și împarte dulciuri la colegii de drum.

Așa că fuguța la tramvai, doar nu vă înghesuiți – Moșul are timp, povești și dulciuri pentru toți!

Detalii

Începe:
noiembrie 18, 2022 @ 12:00 am
Se termină:
decembrie 31, 2022 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top