Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgul de Iarnă, Deva

decembrie 2, 2022 @ 12:00 am - decembrie 31, 2022 @ 12:00 am

 Târgul de Iarnă, Deva, județul Hunedoara

 

TÂRGUL DE IARNĂ DE LA DEVA SE DESCHIDE PE  2 DECEMBRIE!

Târgul de Iarnă de la Deva se deschide, în Piaţa Unirii şi pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din centrul oraşului şi va funcţiona până în 31 decembrie 2022.

Cel mai aşteptat eveniment de iarnă din municipiul Deva va reuni zeci de expozanţi din diferite zone ale ţării, care vor fi prezenţi, zilnic, între orele 10:00-22:00, în centrul istoric al Devei, pentru a oferi vizitatorilor produse specifice sărbătorilor de iarnă – preparate din carne şi lapte, vinuri, produse de patiserie, siropuri şi dulceţuri, cadouri, ornamente şi decoraţiuni, produse handmade, jucării şi bijuterii.

Târgul de Iarnă 2022 va include şi o zonă gastronomică, unde vizitatorii vor putea degusta preparate tradiţionale calde, dulciuri, ceai şi vin fiert cu scorţişoară.

Și pentru copii sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea depune scrisorile către moșul aducător de daruri.

Pe toată durata evenimentului, organizatorii vor oferi devenilor şi turiştilor o mulţime de alte surprize.

Întreaga zonă în care se desfăşoară Târgul de Iarnă 2022 va fi iluminată într-un mod inedit, centrul Devei transformându-se astfel într-un loc de poveste din care nu va lipsi bradul de Crăciun.

Atmosfera feerică va fi întregită de cântece de iarnă. Pe scena din Piaţa Unirii vor avea loc, în fiecare weekend din luna decembrie, concerte de muzică uşoară şi folclor, susţinute de solişti şi ansambluri cunoscute.

Detalii

Începe:
decembrie 2, 2022 @ 12:00 am
Se termină:
decembrie 31, 2022 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top