Târgul de Primavara, Timişoara. Piaţa Victoriei din Timişoara va găzdui în acest an târgul destinat Sărbătorilor Pascale. Târgul de Paște, Timişoara - Paștele la Timișoara, Împreună sărbătorim primăvara.
Cel mai frumos si vesel targ de Paști! Va asteptam cu drag la Targul de Pasti din Timisoara!
Pastele in Bucovina, Vatra Dornei, Slujba de Florii, Sâptâmăna Mare, Patimilor, Veniți de luați Lumină în Bucovina, Sfințirea Coșului de Paște.
Expoziție de ouă încondeiate ”Culorile Credinței”
Esplanada Primăriei Municipiului Vatra Dornei, Casa de cultură ”Platon Pardău”
Targul de Tara, Sibiu. Muzeul in aer liber Complexul Muzeal Astra,
Târgul de Ţară, va reveni în Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului.
Sibienii sunt aşteptaţi, în fiecare weekend între orele 10:00 – 17:00, să achiziţioneze de la standurile producătorilor, produse tradiţionale precum: brânzeturi, miere și produse apicole, sucuri naturale, dulceţuri, plăcinte de casă, pâine şi produse de panificaţie, ţuică de Bistriţa şi vin din Dobrogea sau Recaş.
Paștele în Bucovina, Suceava, Slujba de Florii, Sâptâmăna Mare, Saptamana, Patimilor, Veniți de luați Lumină în Bucovina, Sfințirea Coșului de Paște, Concert de clopote și toacă,
Aducerea ”Sfintei Lumini” în Bucovina, Participarea la Slujba de Înviere, Saptamana Luminata in Bucovina
Târgul de Paște, Craiova.
Perioada de desfășurare a Târgului de Paște: 19 aprilie – 12 mai 2024
Locații de desfășurare: Parcul Nicolae Romanescu, zona Foişor – Casa Bibescu
Târgul de Paşte, Suceava, Târgul de Paşte, Suceava, Esplanada Casei de Cultură.
ârgul de Paști are ca scop promovarea şi valorificarea meşteşugului de încondeierea ouălor în Bucovina, precum și a altor meșteșuguri din zonă, dar și coordonarea şcolilor de încondeiere din judeţul Suceava.
Targul de Pasti din Sibiu, 2024, 26.04.2024 - 07.05.2024.
Municipiul Sibiu, Piața Mare,
Program zilnic intre orele: 11:00-21:00.
Târgul de Paști din Sibiu 2024, se va desfășura în perioada 26.04.2024 - 07.05.2024, în Piața Mare din Sibiu.
Imagini live de la Targul de Pasti.
În centrul târgului va fi amenajată zona de agrement, care va include un carusel tradițional, un trenuleț pentru copii și o cetate gonflabilă. Nu va lipsi nici Căsuța Iepurașilor, atracția iubită a ediției trecute. Tot în această perioadă un trenuleț turistic va plimba vizitatorii prin centrul medieval al Sibiului.
Deschiderea sezonului estival 2024 pe Litoralul românesc, Plaja Flora Mamaia, plaja Vama Veche.
“Sunwaves ”, Mamaia Nord, JOHN JUNIOR LIVE @ RIVA MAMAIA, BOSQUITO - PAPA LA SONI VAMA VECHE, CARLA' S DREAMS & BLACKLIST LIVE IN FRATELLI MAMAIA
BUCURATI-VA DE O PLIMBARE CU VELIERUL PE 1 MAI!
Târgul de Paşte al saşilor-Ostermarkt, Bistrița.
Târgul de Paşte al saşilor – Ostermarkt se desfășoară anual la Bistrița, pe pietonalul Liviu Rebreanu, la iniţiativa organizaţiilor reprezentând minoritatea germană din Bistriţa şi a primăriei municipiului, cu scopul de a readuce în actualitate vechile tradiţii săseşti practicate pe aceste meleaguri timp de sute de ani.
Kudos Fest - Kudos Beach Club, Mamaia. “Kudos Fest” - Kudos Beach Club, județul Constanța
Kudos Fest este un răsfăț binemeritat pentru cei care revin de peste 14 ani să se bucure de cea mai cunoscută plajă de party din România, de cei mai buni DJ și de soarele care cel mai adesea spune prezent cu tărie.
Concert de Florii şi tradiţii pascale, Vicovu de Sus. Duminică,
Concert de Florii şi tradiţii pascale,
Vicovu de Sus, Biserica „Sf. Mare Mucenic Gheorghe”
Săptămâna luminii, Bolboși. Săptămâna luminii.
Concerte de muzică religioasă închinate sărbătorilor pascale.
Organizează: Căminul Cultural și Biserica baptistă
„Lumina icoanei, lumina credinţei” Arhiepiscopia Râmnicului. Pe aleile de acces ale Arhiepiscopiei, va avea loc o remarcabilă expoziţie de icoane cu tematică pascală pe lemn și pe sticlă și artă naivă.
Au loc demonstraţii practice realizate de pictori vâlceni, participă iconarii valceni.
Saptamana Mare in Bucovina,
Incepand de Luni, 30 aprilie 2024, pana Vineri, 03 Mai 2024,
Slujbele din Săptămâna Mare, Toate bisericile şi mănăstirile din judeţul Suceava,
Drumul crucii, Zalău, Oradea, Timișoara, Lugoj și Brașov
Vă invităm în Săptămâna Patimilor la un marș ce comemorează drumul spre Golgota și crucificarea Mântuitorului nostru. Acest marș va avea loc în 5 orașe din România. Denumit sugestiv „Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând”, evenimentul a ajuns în acest an la ediția a treisprezecea.
Paştele şi semnificaţia acestei Sfînte Sărbători, Solca.
Vizionare de flme şi documentare pe tema Sărbătorilor Pascale,
Solca, Biblioteca orăşenească „I.E. T orouţiu”
Tradiţii şi obiceiuri în ajun de Paşte, Breaza,
curs demonstrativ de încondeiat ouă, Tradiţii şi obiceiuri în ajun de Paşte
Ritualuri şi cântări, Breaza, Biserica „Sf. Mihail şi Gavril”, gospodăriile cetăţenilor
Ceremonialul Schimbului Garzii Cetatii Alba Carolina. Ceremonialul Schimbului Garzii de Onoare a Cetatii. Spectacole si demonstratii militare: Legiunea a XIII-a Gemina si Lupii Apoulonului. Retragerea cu torte a Garzii Cetatii Alba Carolina. Ceremonialul Schimbului Garzii de Onoare a Cetatii cu Salve de Tun,
Paștele în Bucovina, Câmpulung Moldovenesc,
Expoziție de ouă încondeiate și pictură pe sticlă, ”Târgul de vise al Iepruașului„
Concert Pascal - Loc de desfășurare: Catedarala ”Adormirea Maicii Domnului„ Biserica ”Nașterea Maicii Domnului” și Biserica ”Sfântul Dumitru”
Împreunatul oilor, Cornești.
Împreunatul oilor, va avea loc în localitatea Bârlea, vineri, 1 mai, începând ora 18:00, în pășunea satului Bârlea, fiind organizată de primăria comunei Cornești, împreună cu Centrul de Informare Turistică Lujerdiu. Aici se va forma turma de oi ce aparțin locuitorilor, aproximativ 300 de animale, care va fi dusă la pășunat.
Sâmbătă, 4 mai, turma va fi scoasă din nou la pășunat, iar la orele amiezii oile vor fi mulse și laptele va fi măsurat după metode tradiționale.
Schimbul de gardă in Timișoara, Regimentul de Gardă al Timișoarei, Asociația Eugeniu de Savoya.
Regimentul de Gardă al Timișoarei, va susține spectacolul schimbării de gardă în fiecare duminică între orele 18:00 și 19:00.
Plutonul condus de un ofițer ajunge în Piața Unirii, unde instalează santinelele în posturile de pază și pregătește tunul, după care se întoarce în marș la sediul regimentului.
Maramures-Obiceiuri de Pasti. După un post lung, maramureşenii sărbătoresc Sfintele Paşte aşa cum se cum se cuvine. Inroşitul şi încondeiatul ouălor, slujba de Inviere, mersul cu pasca la sfinţit sunt obiceiuri pe care nimeni nu le lasă deoparte.
PASTE 2024 - VALEA CU PESTI AREFU CU PENSIUNE COMPLETA.
PROGRAM SFINTELE SARBATORI DE PASTE 2024
HOTEL VALEA CU PESTI 4*, Com. Arefu, Transfagarasan, nr.200, malul Lacului Vidraru
Tanatereni, Gorj-Traditii si obiceiuri de Paste. Festivalul de muzica religoasă ,,Te Deum Laudamus”. Concurs de ouă încondeiate, creație literară și gastronomie.
Organizează: Consiliul local, Căminul cultural, Biblioteca publică și instituțiile școlare, la Țânțăreni.
Târg meșteșugăresc cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Satu Mare. Târg meșteșugăresc cu ocazia Sărbătorilor Pascale”- Satu Mare, județul Satu Mare
În cadrul târgului, în căsuţele rustice de lemn vor fi expuse mărţişoare artizanale meşteşugăreşti, acestea fiind executate de meşteşugari şi artişti sătmăreni din materiale naturale (lut, lână, pănuşă de porumb, mârgele, lemn, etc.).
Cât îi de fain de Paşte la Viscri,
Aflat în nordul județului Brașov, Viscri este un sat săsesc viu și bine păstrat, înconjurat din toate părțile de natură. Dacă ajungeți la Viscri și, mai ales dacă aveți copii, treceți și pe la fierar, care vă va face pe loc o potcoavă pentru cel mai mic cal din lume, și pe la cărămidar, pentru o demonstrație a acestor meșteșuguri străvechi. La plecare, e păcat să părăsiți satul fără să luați acasă o pâine mare și gustoasă de la cuptorul de pâine tradițional, aflat aproape de biserica evanghelică.
Paşti in Maramureş, Sighetu Marmaţiei,
Gospodăriile din cadrul Muzeului Satului Maramureșean de la Sighetu Marmației, vor găzdui în data de 22 aprilie 2023, ediţia cu numărul VII, a evenimentului ,,Paşti în Maramureş”, cea mai mare sărbătoare a creștinilor, ”Învierea lui Hristos”, un bun prilej pentru locuitorii orașului și a oaspeților prezenți în județ pentru petrecerea vacanței, de a trăi clipe de bucurie sfântă și sărbătoare în cadrul unei comunități primitoare.
Acest eveniment a fost creat de organizatori, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, având ca scop promovarea satul tradițional maramureșan cu tot ce are mai frumos și autentic: muzica, portul popular, meșteșugurile și gastronomia locală tradițională specifică acestei perioade.
Trenuri speciale de Paşti pe Valea Vaserului – Vișeul de Sus, județul Maramureș. Paștele pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus
În perioada sărbătorilor Pascale, ale credincioșilor, în Vișeul de Sus la renumita ,,Mocăniță” se organizează trenuri speciale pe Valea Vaserului.
Turiștii aflați în această perioadă în județul Maramureș sunt așteptați să descopere această zonă minunată.
Tren special în perioada sarbatorilor Pascale. Paștele Ortodox pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus.
În perioada sărbătorilor Pascale, ale credincioșilor ortodocsi, în Vișeul de Sus la renumita ,,Mocăniță” se organizează trenuri speciale pe Valea Vaserului.
Turiștii aflați în această perioadă în județul Maramureș sunt așteptați să descopere această zonă minunată.
Festivalul Satelor Maramureșene, Paşti în Maramureş”, Sighetu Marmaţiei
Gospodăriile din cadrul Muzeului Satului Maramureșean de la Sighetu Marmației, vor găzdui evenimentul ,,Festivalul Satelor Maramureșene-Paşti în Maramureş”, cea mai mare sărbătoare a creștinilor, ”Învierea lui Hristos”, un bun prilej pentru locuitorii orașului și a oaspețilo prezenți în județ pentru petrecerea vacanței, de a trăi clipe de bucurie sfântă și sărbătoare în cadrul unei comunități primitoare.
Ciocnitul ouălor, Breaza, Luni, 6 Mai – Marți, 07 Mai 2024, ora 13:00,
Ciocnitul ouălor. Ritual la morminte şi trasul clopotelor de feciori,
Breaza, Biserica ortodoxă şi cimitirul din localitate
Zilele Brasovului 2024, Programul complet de Zilele Brasovului 2024.
Zilele Brașovului 2024, Ediția a XV-a.
Duminica Tomei - Parada Junilor Brasov, Piaţa Unirii, Pietrele lui Solomon.
Recitaluri: Stela Enache, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac, Conexiuni.
Concerte: Trupa Coco, Matteo, Carla’s Dreams
Junii aduc sărbătoarea în orașul nostru, Meştesuguri rurale şi urbane în inima Braşovului, Şezătoare la Braşov, Aleea Sportului – gimnastică şi baschet, Cartierul General al Bucuriei, Tur Pietonal -“Bătrânul Schei şi Junii săi, Underground
Brasov, Junii Brasovului-Sărbătoarea Junilor şi a Primăverii. Ziua de călări a Junilor.
Parada Junilor începe duminică de la ora 11.00 şi va urma obisnuitul traseu Piaţa Unirii - Str. Constantin Brâncoveanu - Str. George Bariţiu, Str. Mureşenilor - Bd. Eroilor - Str. Republicii - Piaţa Sfatului - Str. Apollonia Hirscher - Str. Poarta Schei - Str. Prundului - Piaţa Unirii - Pietrele lui Solomon.
Șapte cete de juni, fiecare cu costumul și cu obiceiurile proprii străbat an de an în dimineața din Duminica Tomii, străzile Brașovului, din Schei pâna în centrul istoric. Junii Tineri, Junii Bătrâni, Curcanii, Dorobanții, Brașovechenii, Roșiorii și Albiorii defilează în sunet de fanfară, din Piața Prundului și Biserica Sfântul Nicolae spre centrul orașului, îndreptandu-se în final spre platoul de la Pietrele lui Solomon.
Braşovenii care nu vor însoţi junii în maialurile de la Pietrele lui Solomon pot rămâne în Piaţa Sfatului, pentru a urmări spectacolul folcloric oferit de comunităţile Braşovului: românească, elenă, maghiară, germană, rromă.
Conferința Anuală a Societății de Științe Matematice din România, ed. XXV.
În perioada 12-14 mai va avea loc la Botoșani cea de-a XXI-a ediție a Conferinței Anuale a Societății Matematice din România, dedicată ilustrului matematician român Octav Onicescu, de la a cărui naștere se împlinesc 125 de ani.
Sarbatoarea Libertatii, Blaj, Alba, Sărbătoarea Blajului, Sarbataoarea de la Blaj.
Sărbătoarea Blajului - Sărbătoarea Libertății manifestările care marchează împlinirea a 176 de ani de la Marea Adunare Naţională de pe Câmpia Libertăţii, din 3-15 mai 1848.
Sărbătoarea Libertăţii este organizată de Primăria Blaj, Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba.
Olimpiada „Meşteşuguri artistice tradiţionale” , Sibiu. Tineri cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani participă la această competiţie, dovedind că sunt adevăraţi maeştri ai artei tradiţionale. În fiecare an, Olimpiada reuneşte peste 150 de copii talentaţi din aproape toate judeţele ţării, inclusiv din judeţul Sibiu.
Festivalul International ”Lucian Blaga”, SEBEŞ.
Lancrăm, Casa Memorială „Lucian Blaga”.
17 mai 2024, Sebeș, Alba
Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeș.
Salomon EcoRun Moieciu, 18 Mai 2024, Salomon EcoRun Moieciu 2024, Moieciu și Fundata,
Evenimentul de alergare montana Salomon EcoRun Moieciu care va avea loc in 18 Mai 2024,
Festivalul “Trandafirul din Cetate”, Feldioara.
De aici, de la poalele Cetății Feldioarei, ne-am gândit să trimitem zvon prin țară cum că ar fi frumos dacă tinerii talentați ne-ar vizita și ne-ar (în)cânta, iar cel mai bun dintre aceștia să primească drept premiu cel mai frumos „trandafir din cetate”.
Cupșeni, Maramures-Sărbătoarea portului popular. Portul popular din Țara Lăpușului este pus în valoare printr-un spectacol folcloric.
În comuna Cupșeni , comună situată în inima Țării Lăpușului,are loc în luna mai în fiecare an “Festivalul cântecului și portului popular”. Este un festival care se desfășoară pe parcursul a 2 zile, de obicei în sâmbăta și dumineca din preajma datei de 21 mai când are loc sărbătorirea Sfințiilor Împărați Constantin și Elena.
Serbarea narciselor, Negrileasa. Serbarea narciselor, Negrileasa, județul Alba
Ca în fiecare an din ultimele patru decenii, în luna mai, narcisele de la Negrileasa devin “vedetele Apusenilor” şi sunt celebrate printr-o sărbătoare specială. Este vorba ndespre deja tradiţionala “Serbare a Narciselor”, la care sute sau chiar mii de oameni din zona Apusenilor şi din ţară vin să se bucure împreună de frumuseţea delicată şi parfumată a Poienii Narciselor de la Negrileasa.
Constanta-Zilele Municipiului Constanta. Evenimentul va avea loc în parcarea Poarta 1 Constanta
Aceasta zi ce coincide cu sarbatoarea ortodoxa a Sfintilor Imparati Constantin si Elena. Imparatul bizantin Constantin I (sec.V e.n.) a fost cel care a decis extinderea asezarii de origine greaca Tomis cu noul oras Constantiana.
Novaci, Gorj-Urcatul oilor la munte. Zilele culturii novacene. Festivalul interjudetean de folclor pastoral ,,Urcatul oilor la munte”, Festivalul de teatru „Sabin Popescu”,
Maialul Rasnovean, Promenaada Sisi, Rasnov
“Maialul” este un obicei inspirat dintr-o sărbătoare tradiţională a saşilor.
În Transilvania de altădată, petrecerea câmpenească era organizată în luna mai de şcolarii saşi în cinstea primăverii, teatru pentru copii, dansuri populare și recitaluri de muzică populară.
Maialul orastian, Orastie,. "Maialul" orăştian - iniţiat în secolul al XXV-lea, de către Reuniunea Meseriaşilor din Orăştie, "maialul" a fost şi este o serbare câmpenească, de joc şi voie bună, prin care este salutat cel mai frumos anotimp, primăvara. "Maialul" are loc anual, în ultima duminică a lunii mai şi adună pe platoul "Poieniţa", la ieşirea din Orăştie înspre Deva, sute de oameni.
Transilvania Tattoo Expo, Sibiu. Transilvania Tattoo Expo, Sibiu
Pentru cei care iubesc tatuajele evenimentul reprezintă o șansă unică de a-i întâlni pe cei mai mari tatuatori
Zilele Orasului Satu Mare, Ediția a XXIII-a, 2024. 25-26 Mai 2024.
Loc de desfasurare: Piata 25 Octombrie, Pasajul Corneliu Coposu, Piața Libertatii Satu Mare.
Organizator: Primaria Municipiului Satu Mare.
Băile Herculane, Caraș-Severin-Festivalul Pinul Negru.
În perioada 13 mai 2024 va avea loc în Parcul Central din Băile Herculane, a XV-a ediţie a Festivalului ”Pinul Negru de Banat”.
Vă aşteptam să petrecem alături de ansambluri ale comunităţilor locale.
,,Pe fir de baladă,. Festivalul folcloric interjudețean pentru copii și tineret ,,Pe fir de baladă’’ şi Târgul național al meșterilor populari copii, Târgu Jiu
-Festivalul Național de Folclor și Meșteșuguri Tradiționale “Pe fir de baladă”
Zilele Clujului 2024, Zilele Municipiului Cluj Napoca.
Zilele Clujului reunește și creează noi legături între membrii comunității, prin diversitatea si amploarea evenimentelor sale.
Zilele Municipiului Craiova.
PROGRAM ZILELE MUNICIPIULUI CRAIOVA 2023,
Zilele Municipiului Craiova 2023, o ediție dedicată artiștilor locali.
Primăria Craiova organizează, în perioada 27 mai – 01 iunie 2021, cea de-a XXIV-a ediție a Zilelor Municipiului Craiova. Dacă în 2020, borna cu numărul 545 de ani de la prima atestare documentară a Craiovei a fost doar pe hârtie, anul acesta marcăm aniversarea orașului printr-un strop de culoare adus în viața comunității.
Targul Cocosul de Hurez, Horezu. Târgul ”Cocoșul de Hurez”, Horezu, județul Vâlcea.
Ediția a 52-a. Târgul ceramicii populare "Cocoşul de Hurez" 31 mai-2 iunie 2024,
Centrul de ceramică Horezu este unul din cele mai reprezentative centre de practicare lista patrimoniului imaterial UNESCO.
Începând cu 1974 (a IV-a ediţie), Târgul este aşezat în vatra lui firească, în aer liber la Horezu,
Brasov International Marathon Maratonul Internațional Brașov
Te invitam la Maratonul International Brasov!
Ne vedem in Piata Sfatului!
Maratonul International Brasov, editia a-XII-a, maraton de sosea.
Va fi un eveniment deosebit, in primul rand datorita cadrului pitoresc si unic in care se desfasoara. Zona de start si finish va fi in centrul orasului, in Piata Sfatului – intre Biserica Neagra si Casa Sfatului. Traseul e pe strazile principale din Brasov si va trece pe langa cele mai importante obiective turistice.
Festivalul Judeţean de Folclor pentru preşcolari "Muguri de joc arădean", Arad, judeţul Arad
Festivalul judeţean de folclor pentru copiii preşcolari "Muguri de Joc Arădean" este un eveniment ce doreşte să promoveze muzica şi dansul popular în rândurile celor mici.
Festivalul Național al Sporturilor nautice și de plajă, Techirghiol
Festivalului Național al Sporturilor nautice și de plajă, sunt incluse sporturile: yachting, aquathlon, stand up paddle, windsurfing, kiteboarding, caiac canoe, aqua-gym, caiac-polo, water-wars, trasul de parâmă, aruncarea bandulei la punct fix, volei pe plajă, și badminton.
Zilele Beiusului 2024, Zilele Municipiului Beius
Program Zilele Beiusului 2022, 1 - 4 IUNIE 2024.
În perioada 1-4 iunie 2024, Primăria Municipiului Beiuș, organizează Zilele Municipiului Beiuș.
Joi, 1 iunie, ora 17:00: Alice în Țara Jucăriilor - Parcul Eminescu
Vineri, 2 iunie ora 20:00 - Autogara Veche
Recitaluri muzică populară, demonstrații de karate
Sâmbătă - Duminică, ora 18:00 - Autogara Veche
ora 18:00 Recitaluri de muzică populară susținute de ansambluri populare și solisti de muzică populară din zona Bihorului, Maramaureș, Cluj și invitați lor.
Concerte susținute de Mihai Mărgineanu, DJ Project, Andreea Bănică, Shift etc
Festivalul Bujorului de Munte, Șaru Dornei. „Festivalul Bujorului de munte” Comuna Șaru Dornei și Parcul Național Călimani, județul Suceava
Sărbătoarea Bujorului promovează o tradiție mai veche a comunităților din zonă și promvează atât valoriule naturale cât și valorile culturale tradiționale locale. Numele festivalului este legat chiar de planta care crește la altitudini ridicate, fiind o atracție naturală deosebită.
Festivalul „Zilele Veveriței”, Buziaș. Festivalul „Zilele Veveriței”, Buziaş, judeţul Timiş
Ediția din acest an a Festivalului “Zilele Veverițelor” organizat în stațiunea turistică Buziaș,
Între orele 14.00 şi 14,30 se va desfăşura deja tradiţionalul concurs ,, Cele mai bune sarmale din Banat”.
Festivalul este organizat de Primăria Buziaş în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş, Asociaţia pentru Dezvoltarea Zonei Buziaş şi Asociaţia Culturală Izvoraşul Buziaş.
Orar zilnic Agenție de Turism (09:00-19:00)
Tel/fax: 0268.420.905
Tel GSM: 0722.910.422 0741.657.495
Curs BNR 22-01-2025
€4.98
$4.81
Nouă ne pasă ca datele tale personale să rămână confidențiale
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și vizitele repetate. Făcând clic pe „Accept toate”, sunteți de acord cu utilizarea TOATE cookie-urile. Cu toate acestea, puteți accesa „Setări cookie” pentru a oferi un consimțământ controlat .
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența în timp ce navigați pe site. Dintre acestea, cookie-urile care sunt clasificate ca fiind necesare sunt stocate în browser-ul dvs., deoarece sunt esențiale pentru funcționarea funcționalităților de bază ale site-ului web. De asemenea, folosim cookie-uri de la terți care ne ajută să analizăm și să înțelegem cum utilizați acest site web. Aceste cookie-uri vor fi stocate în browser-ul dumneavoastră numai cu acordul dumneavoastră. De asemenea, aveți opțiunea de a renunța la aceste cookie-uri. Dar renunțarea la unele dintre aceste cookie-uri vă poate afecta experiența de navigare.
Cookie-urile funcționale ajută la îndeplinirea anumitor funcționalități, cum ar fi partajarea conținutului site-ului web pe platformele de rețele sociale, colectarea feedback-urilor și alte funcții terțe.
Cookie-urile de performanță sunt folosite pentru a înțelege și analiza indicii cheie de performanță ai site-ului web, ceea ce ajută la furnizarea unei experiențe de utilizator mai bune pentru vizitatori.
Cookie-urile analitice sunt folosite pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul web. Aceste cookie-uri ajută la furnizarea de informații despre valorile numărului de vizitatori, rata de respingere, sursa de trafic etc.
Cookie-urile de publicitate sunt folosite pentru a oferi vizitatorilor reclame relevante și campanii de marketing. Aceste module cookie urmăresc vizitatorii pe site-uri web și colectează informații pentru a oferi reclame personalizate.
Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul să funcționeze corect. Aceste cookie-uri asigură funcționalitățile de bază și caracteristicile de securitate ale site-ului web, în mod anonim.