Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Turul Ciclist al Cramelor, Liliac – Batoș

mai 14, 2016 @ 12:00 am

Turul Ciclist al Cramelor, Liliac – Batoș

Cel de-al doilea eveniment al anului, marca WineRiders.ro, va avea loc in localitatea Batos, Transilvania, mai precis langa Reghin, la crama Liliac.  Aceasta zona a devenit cunoscuta pe plan regional petru producerea de vinuri datorita comunitatilor de sasi care au colonizat zona cu sute de ani urma. Celebritatea zonei  a adus-o insa  crama Liliac, cu cativa in urma, care s-a impus prin calitatea vinurilor inca din primul an. 

Vom parcurge , pe bicicleta, un traseu de 20 km, vizitam crama, degustam vin si servim masa impreuna intr-un cadru rustic. Vom face putina miscare, dar efortul va merita cu prisosinta.

Program 14 mai 2016

09:00-10:00 Intalnire in varf de deal la Liliac ( cabana sau Lodge, nu crama). Parcare masini
10:00 Plecam in tura, pe biciclete, si incepem cu o usoara urcare. Traseul este pe pasuni si prin padure, extrem, dar extrem de pitoresc.
11:00 Cei ce se simt in stare ar putea urca si pana in varful dealului unde se afla un vechi fort dacic de aparare. Noi ceilalti, il vom ocoli.
12:00-13:00 Pranzim la stana lu’;; nea Gheorghe. Imi este greu sa ma gandesc ca va fi cineva caruia nu ii va place.
14:00 Coboram in sat la Batos unde vizitam vechea biserica saseasca, inclusiv bolovanul pe care erau scurtati de cap condamnatii la moarte.
15:00 Vizitam crama Liliac
16:00 Ne intoarcem sus la cabana unde vom degusta vinurile iar apoi ne vom intinde la un barbecue pana mai tarziu.

http://www.wineriders.ro

Detalii

Dată:
mai 14, 2016
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top