Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgul de Toamnă, Sfântu Gheorghe, Covasna

septembrie 30, 2022 @ 12:00 am - octombrie 2, 2022 @ 12:00 am

Târgul de Toamnă, Sfântu Gheorghe, Covasna

Ediția a – XII-a

A XII-a ediție a Târgului de Toamnă și al Recoltei Culturale de la Sfântu Gheorghe.

 

Eveniment de tradiție

În acest an, Târgul de Toamnă și Recolta Culturală aniversează a XI-a ediție în Piața Centrală din Sfântu Gheorghe.

Ediția din acest an va avea loc între 30 septembrie – 02 octombrie. Târgul de toamnă, bazat pe tematica strugurilor, va cuprinde activități pentru copii, o cafenea literară, un târg cu delicatese și produse de artizanat. Cele două păpuși de paie își vor ocupa și în acest an locul care li se cuvine, contribuind la atmosfera târgului.

Târgul de Toamnă și al Recoltei Culturale a orașului va oferi un program plin de culoare pentru toți vizitatorii, cu povești pentru cei mici și mari deopotrivă, dar și un spectacol impresionant de jonglerii cu focul. 

Copiii se vor putea bucura de un spectacol de teatru de păpuși în Parcul Memorial ‘;;;;56, iar formația Folker va susține un concert cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență.

Vor avea loc expoziții de fotografie și concursuri de desene pentru copii la Muzeul Cinegetic, dar și la Centrul de Artă din Transilvania.

Teatrul „Tamási Áron”  va prezenta spectacolul „Életigen” de O. Horváth Sára și „Macbeth” de William Shakespeare. 

Evenimentele culturale ale Târgului de Toamnă și ale Recoltei Culturale din acest an vor fi completate de un concert susținut de trupa Kaláka. Sunetul muzical al ansamblului este o combinație de instrumente clasice și folclorice. Titlul turneului lor este „Sănătatea este singurul lucru care contează”. Repertoriul lor include atât poezii maghiare clasice, cât și contemporane, interpretate într-un stil unic.  

Detalii

Începe:
septembrie 30, 2022 @ 12:00 am
Se termină:
octombrie 2, 2022 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top