Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Rowmania Delta Triathlon 2022, Tulcea

septembrie 10, 2022 @ 12:00 am

Rowmania Delta Triathlon 2022

Tulcea

 

PORT! PENTRU VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI PENTRU NATURĂ!

Pe 10 septembrie, la Tulcea!

Delta Triathlon este o competiție de triatlon de şosea, adresată iubitorilor de natură, de mişcare şi sport în aer liber, la care pot participa atât sportivi de performanţă cât şi amatori. Competiţia este organizată de Asociația Club Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea împreună cu Primăria Municipiului Tulcea, Consiliul Județean Tulcea și Federaţia Română de Triatlon, cu sprijinul Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 și face parte din Circuitul Național de Triatlon pe distanța standard (olimpic).

Asociatia Club Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea a fost înființată în anul 2014, fiind primul club sportiv din Tulcea cu secții de înot și de triatlon. A fost afliată FRTRI și FRNPM în 2015, inițiază și pregătește sportivi pentru performanță în înot, respectiv triatlon.

Originar, Delta Rowmania Triathlon este o iniţiativă a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, parte a campaniei Rowmania de promovare a destinaţiilor de ecoturism din Delta Dunării şi a valorilor turismului de bun simţ, mișcare care militează pentru o mai bună înţelegere şi interpretare a naturii. Primele șase ediții au fost organizate de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23. 

Detalii

Dată:
septembrie 10, 2022
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top