Skip to main content
Braşovenii sunt asteptaţi luni, 1 Decembrie, de la orele 12.00, în Piaţa Unirii (Prund) din Braşov, la festivitatea dedicată Zilei Naţionale a României, organizată de Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi.

Evenimentul va debuta cu un serviciu religios dedicat memoriei eroilor neamului, Te Deum, oficiat de către protopopul Braşovului şi un sobor de preoţi din parohiile scheienilor.

Între orele 12.30-13.00 urmează depunerea de coroane la Monumentul Eroilor din 1916, din Piaţa Unirii. Alături de juni, vor depune coroane reprezentanţi ai autorităţilor locale, instituţiilor publice, asociaţii şi ONG-uri.

In continuare, organizatorii le-au pregătit braşovenilor un spectacol de muzică specifică Ţării Bârsei şi Ardealului, programat între orele 13.00- 15.30. În deschiderea spectacolului, Junii vor dansa tradiţionala Horă a Junilor.

Organizatorii promit o petrecere în toată puterea cuvântului, de la care nu vor lipsi vinul fiert şi preparate tradiţionale româneşti, a precizat preşedintele Uniunii, Vasile Bidet.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top