Skip to main content

Trenurile Zăpezii 2018

 

Trenurile Zăpezii  operate de CFR Călători reintră în circulație începând cu data 11 decembrie 2017 către destinațiile montane consacrate: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, gara CFR Brașov care facilitează accesul în stațiunea Poiana Brașov, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Petroșani, care facilitează accesul în stațiunile de schi Straja, Parâng și Transalpina.

În zilele de weekend, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia — Brașov și retur) pot fi achiziționate la prețuri reduse între 31% și 56%.

În perioada 1 ianuarie — 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor avea prețuri reduse cu 25%, procent care se aplică la tariful de transport pentru adult și copil, tichetul de rezervare a locului plătindu-se integral.

"La trenurile IR 1633 și IR 1632 București Nord — Brașov și retur, care vor circula permanent, timpii de mers sunt mai mici cu aproximativ 20 minute față pe mersul de tren actual, durata de parcurs fiind de 2 ore și 25 de minute".

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top