Skip to main content

Gala de decernare a titlului de Ambasador al Turismului Românesc Ediţia a III-a

Personalități de marcă din lumea sportului, artei și științei precum Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu, Ionuţ Budișteanu şi Anina Ciuciu vor deveni ambasadori ai turismului românesc.

"Prin performanțele acestor oameni, lumea a cunoscut o Românie mai frumoasă. O lume întreagă se înclină în fața performanțelor minunatei Simona Halep, iar talentatul tenismen Horia Tecău smulge la rândul său aplauzele publicului și admirația specialiștilor în domeniu. Lumea își amintește cu multă plăcere de performanța olimpică a scrimerului Mihai Covaliu și de implicarea sa în lumea sportului care continuă și sperăm să continue mult timp de acum înainte. La rândul său, violonistul Alexandru Tomescu încântă publicul din România și din străinătate prin interpretările desăvârșite. Ionuț Budișteanu, tânărul român sclipitor a uimit lumea științifică prin invențiile sale.

Nu în ultimul rând, Anina Ciuciu, cea care a demonstrat că prin muncă şi voinţă depăşeşti orice barieră şi reuşeşti să faci performanţă. Toți acești tineri sunt valori excepționale ale României și, totodată, sunt oameni care cu o deosebită generozitate sufletească promovează imaginea țării lor în domeniile în care sunt atât de aplaudați și apreciați", a declarat Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Florin Jianu.

Noii ambasadori onorifici vor semna, luni, "contractul pentru România Turistică”, angajându-se astfel să se implice în promovarea țării pe plan internațional, și să transfere din capitalul lor de imagine pentru dezvoltarea turismului autohton.

Gala Ambasadorii Turismului Românesc, ediţia a III-a, se va desfăşura luni, 07 iulie 2014, începând cu ora 19:30, la Stejarii Country Club, str.Jandarmeriei, nr. 14, Sector 1, Bucureşti.

La eveniment vor lua parte miniştri, personalități distinse cu titlul de ambasadori onorifici ai turismului românesc în cadrul edițiilor precedente ale Galei reprezentanţi ai asociaţiilor şi federaţiilor patronale din turism precum și mass-media.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top