Skip to main content

European Travel Commission, cea mai importantă organizaţie independentă responsabilă cu promovarea Europei ca destinaţie turistică, a decis organizarea celei de-a 88-a Adunari Generale in România, în perioada 6-8 octombrie 2014.

Decizia a fost luata cu prilejul ultimei intalniri a European Travel Commission, care a avut loc la Opatija, în Croaţia, in perioada 12-13 mai, si unde România a fost reprezentantă de către Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, domnul Răzvan Filipescu, şi de către Directorul pentru Politici şi Strategii de Promovare a Turismului din cadrul Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, domnul Emanuel Cernat.

European Travel Commission a fost înfiinţată în anul 1948 în Norvegia, are ca membri 33 de state din Europa şi operează pe pieţele europene, dar şi în Brazilia, Canada, China sau Statele Unite ale Americii. România este membră în Comisia Europeana pentru Turism încă din anul 1998. Mai multe informatii despre ETC si acticvitatea acesteia se gasesc la www.visiteurope.com.

Biroul de presă D.I.M.M.M.A.T.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top