Skip to main content

    Vezi videoclip info schi


RomâniaTuristică.ro  în parteneriat cu ADEPTurism România inițiază un progam de promovare a domeniului schiabil din România. Programul este împărțit pe două  etape: editarea unei broșuri și a unui ghid de schi.


    În prima etapă am editat o broșură de informare privind întreg domeniu schiabil din România.


   Broșura  informativă va fi  lansată  în cadrul Târgului de Turism al României, în data de 04.11.2011 la Romexpo București. Apreciem că participarea și lansarea broșurii în cadrul Târgului de Turism asigură impactul necesar privind informarea publicului larg despre proiectul derulat. Tirajul broșurii este 10 000 de bucăți.


    Pe coperta broșurii este prezentată o imagine sugestivă legată de sezonul de schi. În interiorul broșurii pe paginile 2-3 este  redată harta României cu enumerarea tuturor stațiunilor și locurilor de schi  din țară, iar pe pagina 4, coperta verso se vor regăsi informațiile pe care turistul /internautul le va obține zilnic, accesând secțiunea web, creată  în acest sens: Info schi Romania


   Astfel, cei interesati vor obține informații detaliate:


– despre starea pârtiei;


– caracteristicile tehnice ale pârtiei și instalației de transport pe cablu;


– orar;


– tarife;


– informații zonă, unde există posibilitate va vizualiza imaginii live  etc.


   Cea de-a doua etapă de promovare, va consta în editarea și tipărirea unui ghid, care va apărea până la debutul oficial al sezonului de schi,  perioada 1-15  decembrie 2011, denumit ”Info Schi România”, tirajul pe care mizăm fiind de minim 10 000 de exemplare.    În ceea ce priveste GhidulInfo Schi România”, acesta va fi editat sub formă de revistă A 5 full color-tipar offset, conținut minim 100 de pagini, unde se vor regăsi toate informațiile despre domeniile schiabile din România. Fiecărei stațiuni de schi, i se vor  aloca minim 2 pagini de prezentare. Tirajul estimat pentru ediția din 2011 va fi de minm 10 000 de exemplare, iar în paginile de prezentare se vor regăsi: scurtă prezentare a domeniului schiabil, harta pârtiei sau domeniului schiabil; caracteristici tehnice despre domeniul schiabil și instalațiile de transport pe cablu, dotari: tunuri de zăpadă, nocturnă, etc; informații cu privire la program – tarife; promoții sezon; eventuale concursuri,  date de contact: tel, fax, adresa de e-mail și webiste.


 Pe de altă parte,  vom asigura o scurtă prezentare a stațiunii/zonei turistice adiacente domeniului schiabil. La cerere vom pune, la dispoziție spatiu publicitar necesar promovării operatorilor economici din turism interesați, care doresc să promoveze unitățile turistice de cazare/alimentație publica și de divertisment/agrement din zonă. În cuprinsul revistei se vor regăsi și articole de specialitate adresate practicanților de schi/sporturilor de iarnă sub titlul Lecția de schi.


     Tot în cadrul târgului, lansăm un program de promovare gratuită a unitatilor de primire turistica cu functiuni de cazare si alimentatie publica; agentiilor de turism si celorlalti operatori din turism. Pentru a beneficia de promovare, cei interesati pot cauta reprezentantul nostru pentru a le fi înmănat stickerul cu romaniaturistica.ro. Acesta trebuie aplicat  la recepţie şi/sau pe usa de la intrare în unitatea turistica.


   Cei care vor aplica stickerul cu romaniaturistica.ro vor beneficia gratuit de facilitatile Pachetului de promovare turistica în valoare de 500 Ron (Master Business).


 


02.11.2011, ora 21:30

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top