Skip to main content

 Documentaţia tehnică pentru realizarea unei parcări subterane şi supraterane în Poiana Mică, lângă Cabana Junilor, va fi finalizată în câteva săptămâni. Oficialii Primăriei vor ca în decursul lunii aprilie întreg proiectul să fie finalizat pentru a fi depus la Agenţia de Dezvoltare Regională 7 Centru, în vederea aprobării finanţării.
Parcare lângă Poiana Junilor. Parcarea are prevăzute 545 de locuri şi va fi realizată pe o suprafaţă de 8.845 mp. După finalizarea ei, accesul în staţiunea Poiana Braşov va fi permis doar pentru maşinile acelor turişti care au cazare. Pentru ceilalţi va fi pus la punct un sistem de transport din Poiana Mică în staţiune, cu maşini de dimensiuni mai mici. Plecarea se va face dintr-un terminal modern care va fi realizat în cadrul aceluiaşi proiect cu parcarea.
Telegondolă din Poiana Mică. Primarul George Scripcaru a declarat că are în vedere amenajarea unui sistem de transport pe cablu, gen telegondolă, pentru a transporta turiştii din Poiana Mică în staţiunea Poiana Braşov, chiar până la baza pârtiilor, mai ales pentru cei care merg cu schiurile în spate şi clăparii în picioare.

18.03.2011, ora 11:40

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top