Skip to main content
Pârtia Buscat dă startul unui nou sezon de viaţă!

După mulţi ani de aşteptare, întâmpinăm Sărbătorile cu multă multă zăpadă!
Cel mai mare domeniu schiabil din judeţul Cluj, Buscat Resort vă invită să vă potoliţi pofta de zăpadă, vineri  14.12.2012, la deschiderea oficială a pârtiei.
Vă aşteptăm cu  primul telescaun din munţii Apuseni care deserveşte trei pârtii, cu diferite grade de dificultate, ce însumează 3 km.
Pârtiile sunt menţinute în cele mai bune condiţii, cu ajutorul tunurilor de zapada care produc  zăpadă artificială.
La doar 54 de km de Cluj Napoca şi 2.5 km de Băişoara, anul acesta Buscat Resort a adus mari îmbunătăţiri drumului, care a devenit mai accesibil datorită lărgirii lui şi a serviciului de dezăpezire asigurat.
 Printre noutăţile acestui an, cu bucurie vă anunţăm că în curând deschidem Cabana Lupilor la baza telescaunului, restaurant de 80 de locuri şi capacitate de cazare de 6 camere; vom inaugura Wild Skiing – freeride pentru cei împătimiţi, transportul făcându-se cu ratracul pe pârtii neamenajate;
De asemenea, pentru cei care nu schiaza, am pregatit pârtia de sănii, plimbări cu sania trasă de cai, plimbări cu ratracul pe munte şi multe alte surprize
Vă punem la dispoziţie centru de închiriere sănii, skiuri şi snowborduri, Open Grill & Bar unde savuraţi un vin fiert sau o gustare caldă.
Telescaunul funcţionează de luni până vineri de la 10 – 16.30, sâmbătă şi  duminică de la 09:00 – 16.30.
Vă punem la dispoziţie parcare amenajată, cu o capacitate de 200 de locuri.
Preţurile sunt aceleaşi ca şi anul trecut, respectiv o urcare în weekend este la 7 lei, iar în timpul săptămânii la 5 lei.
Anul acesta vom avea şi pachete de preţ pe sezon, pe weekend şi pe săptămână.
Avem reduceri pentru copiii până în 12 ani şi pentru studenţii posesori de Studcard.

NOTĂ: Accesul în staţiune se face pe drumul judeţean DJ 107 R, drum care este în grija Consiliului Judeţean Cluj şi pe care s-au efectuat procedeele necesare circulării în condiţii bune.

13.12.2012, ora 11:00

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top