Revelion 2025 pe Stil vechi la Poalele Ciucașului
Complexul Grand Hotel Perla Ciucașului – Tărlungeni
Sejur 4 zile, Cazare 3 nopți, Pensiune completă
Perioada: 12.01.2025 – 15.01.2025
Preț: 2 200 lei/persoană.
Pentru un Revelion de neuitat cu atmosfera de poveste, distracție pe cinste și mâncare ca la mama acasă, Grand Hotel Perla Ciucașului ***
Perioada: 12.01.2025 – 15.01.2025 (3 nopți)
Pret: 2 200 RON/persoană cazată în cameră dublă/pachet
NOU – CENTRU DE RELAXARE (ciubăre cu apă sărată, jacuzzi, saună uscată)
Oferta Revelion 2025 – 3 nopți
12.01.2025
– Foc de tabără
– Cină – bufet suedez
13.01.2025
– Mic dejun – bufet suedez
– Program liber – echitație, plimbari cu sania trasa de cai etc.
– Prânz – bufet suedez
– Cina festivă de Revelion; Focuri de artificii, super petrecere cu invitati si DJ
14.01.2025
– Puteti participa la taierea porcului, pregatirea si servirea bucatelor traditionale de catre maiestri in arta culinara
– pranz bufet suedez pomana porcului
– Cina festiva, Carnaval cu multa distractie si surprize
15.01.2025
– Mic dejun – bufet suedez
TARIFE COPII:
copiii sub 6 ani: au gratuitate dacă nu se solicită pat suplimentar (pat suplimentar: 35 RON)
copiii între 6-12 ani: achită 50% din tariful unui adult
copiii între 12-18 ani: achită 75% din tariful unui adult
18 ani: achită integral 100%
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
MENIU 12.01.2025 – 15.01.2025
12.01.2025
CINA: bufet suedez
– Gustarea casei prezentata pe afumator: carnaciori, slaninuta, salam, pastrama, branzeturi (cas, urda, telemea, cascaval, burduf) rosii, castraveti, ceapa rosie, ardei
– Salata beuf
– Salata de cruditati
– Pulpe de pui la cuptor
– Tocanita de vitel cu mamaliguta
– Medalion de caprioara
– Fleica de porc la gratar
– File de salau parizian
– Cartofi natur
– Orez cu ciuperci
– Cartofi la cuptor
– Legume sote
– Salata de muraturi
– Salata de ardei copti
– Tiramisu
– Clatite cu dulceata
– Plăcinte poale in brau.
13.01.2025
– Mic dejun: bufet suedez
PRÂNZ: bufet suedez
– Platouri cu branzeturi si cruditati
– Supa de vitel
– Ciorba de burta
– Pulpa de porc la cuptor cu rosie si cascaval
– Stroganoff din pulpa de vitel
– Piept de pui la gratar
– Bulz ca la mama acasa
– Cartofi la cuptor cu rosmarin
– Orez sarbesc
– Legume mexicane
– Salata de muraturi
– Salata de varza
– Salata de fructe
– Cozonac
– CINA PT COPII: ora fixa 19.00 (Piept de pui la gratar /Snitel cu cartofi prajiti)
CINA FESTIVA REVELION
BAUTURA – OPEN BAR :
Tăria pâna la ora 01.30
– Jack Daniel’s , J&B, Ballantines, Martini, Cinzano, Campari, Finlandia, Smirnoff
– Cocktail-uri, bere, vin, apa, suc – nelimitat
– Bere: Ursus, Stella Artois, Becks
– Vin alb si rosu
– Sucuri: Cola, Fanta, Sprite, Prigat
– Apa plata/min
– Cafea
GUSTARE PERLA CIUCASULUI
– Rulada de pui cu fructe
– Tarandafiri din salam de Sibiu
– Rulada de caprioara cu legume
– Frigărui de branzeturi dulci si afumate
– Butoias de somon fume cu capere pe lamaie
– Barcute din ardei cu urda dulce
– Rulada de porc parfumata cu rozmarin
– Racitura romaneasca
– Dobos din cascaval din sunca si struguri
– Chiftelute speciale
– Roastbeef pe salata de cruditati
– Mozaic de masline
– Decor
Duet din somon si file de salau mediteranean
– servit cu sos de smantana si capere
– cosulet cu sparanghel si crochete de cartofi
Bouchet de sarmalute in foi de varza si vita de vie
Servite cu:
– mamaliguta
– smantana
– ardei iute
– carnati de casa
– muschi file afumat
Turnedo Grand Hotel
– muschi de vita in mantie de bacon
– muschi de proc impanat
– medalion din piept de curcan
– servit cu: ciuperci umplute, papiota de fasole verde si cartofi aurii
– salata muraturi asortate
DESERT: „Tort DE CASATA CU FRISCA SI CIOCOLATA”
paine
Alune
Prajituri asortate
Fructe
Sampanie
Atmosfera va fi intretinuta de Formația Complexului Perla Ciucașului
14.01.2025
Pomana porcului în curtea complexului:
– taierea porcului (lebar, toba, caltabos, racitura, soric)
– branzeturi cu ceapa rosie, praz,
– prepararea de carnati proaspeti,
– bors de porc
– tuica fiarta 0,50 ml
*Toate preparate dupa reteta traditional romaneasca!
CINA FESTIVA : bufet suedez (CARNAVAL)
• Gustare:
– Platouri cu : branzeturi (cas, urda, telemea, cascaval, burduf), rosii, castraveti, ceapa
– Platouri cu: lebar, caltabos, toba, jumari, piftie, pastrama, carnaciori
– Salata beuf
– Salata de icre
– Aripioare de pui la gratar
– Snitel din piept pui
– Antricot de vitel cu ciuperci
– Muschi de porc la gratar
– Rulada de vanat cu legume
– Cartofi taranesti
– Legume la gratar
– Orez cu ciuperci
– Salata de muraturi
– Salata de varza cu marar
– Pandispan cu fructe
– Clatite brasovene
15.01.2025:
Mic dejun: bufet suedez
La fiecare masa pe parcursul sejurului veti avea inclus 0,200 ml vin/pers si 0,50 ml palinca/pers</strong>;
* Toate produsele sunt din ferma proprie!
Vă asteptam cu drag sa petreceti alaturi de noi
Notă rezervare: Pentru rezervare, se va achita un avans de 50 % din valoarea pachetului de servicii în momentul efectuării rezervării, iar diferența de 50 % se va achita până în data de 23 decembrie 2024.
Dupa această dată, 23 decembrie 2024, rezervările se fac doar pe baza plății integrale.
În cazul plății avansului și anulării rezervării sau în cazul în care nu se plătește integral pachetul până la data de 23 decembrie 2024, avansul se pierde integral, iar rezervarea se anulează.
Informații pentru rezervări și plăți:
Datele firmei sunt România Turistică S.R.L.
CUI/CIF: RO31739462
ORC: J8/899/2016
AGENȚIA DE TURISM ”ROMÂNIA TURISTICĂ”
Licență Agenție de Turism Organizatoare nr. 548/2019,
reînoiește Licența nr. 6954/2017, respectiv Licența nr. 6954/2013
Agenția de Turism România Turistică este membră a firmei Romania Turistică S.R.L.
Cont IBAN: RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov
Informații Sediu firmă: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91, Cod Poștal 500173
Coordonate GPS: 45.6529347, 25.6060923
Telefon/Fax – Agenție: 0268 420905
Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495
e-mail: agentia@romaniaturistica.ro
web-site: www.romaniaturistica.ro