Skip to main content
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
Revelion 2018 la Poalele Ciucasului
lei

Revelion 2018 la Poalele Ciucașului

Complexul Grand Hotel Perla CiucaÈ™ului – Tărlungeni

 

Sejur 4 zile, cazare 3 nopți, pensiune completă

Perioada: 30.12.2017 – 02.01.2018

Preț: 1 260 lei/persoană

 

Sejur 5 zile, cazare 4 nopți, pensiune completă

Perioada: 29.12.2017 – 02.01.2018

Preț: 1 600 lei/persoană

 

Pentru un Revelion de neuitat cu atmosfera de poveste, distracție pe cinste și mâncare ca la mama acasă, Grand Hotel Perla Ciucașului ***

 

Perioada: 30.12.2017 – 02.01.2018 (3 nopți)

Pret: 1 260 RON/persoană cazată în cameră dublă/pachet, cu posibilitate de prelungire 1 noapte cazare și mic dejun gratuit, condiționat de achizționarea unui voucher care acoperă prânzul și cina în valoare de 90 Ron. 

 

Perioada: 29.12.2017 – 02.01.2018 (4 nopți)

Pret: 1 600 RON/persoană cazată în cameră dublă/pachet, cu posibilitate de prelungire 1 noapte cazare și mic dejun gratuit, condiționat de achizționarea unui voucher care acoperă prânzul și cina în valoare de 90 Ron. 

* Pentru a beneficia de noaptea de cazare gratuită trebuie sa achizitionati 2 vouchere/2 pers în valoare de 90 de lei/pers. Voucher-ul de 90 lei/pers cuprinde: 45 RON/pers/prânz bufet suedez + 1 pahar de vin și 45 RON/pers/cină bufet suedez + 1 pahar cu vin.

Aceste vouchere pot fi folosite exclusiv în ziua gratuită.

NOU – CENTRU DE RELAXARE (ciubăre cu apă sărată, jacuzzi, saună uscată)

 

Oferta Revelion 2018 – 3 nopÈ›i

 

30.12.2017

-  Foc de tabără
-  Cină – bufet suedez
 
31.12.2017
-  Mic dejun – bufet suedez
-  Program liber – echitație, plimbari cu sania trasa de cai etc.
– Prânz – bufet suedez
– Cina festivă de Revelion; Focuri de artificii, super petrecere cu invitati si DJ
 
01.01.2018
- Puteti participa la taierea porcului, pregatirea si servirea bucatelor traditionale de catre maiestri in arta culinara
– pranz bufet suedez pomana porcului
– Cina festiva, Carnaval cu multa distractie si surprize
 
02.01.2018
-  Mic dejun – bufet suedez
 

TARIFE COPII:

copiii sub 6 ani: au gratuitate dacă nu se solicită pat suplimentar (pat suplimentar: 35 RON)

copiii  între 6-12 ani: achită 50% din tariful unui adult

copiii  între 12-18 ani: achită 75% din tariful unui adult

18 ani: achită integral 100%

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
MENIU 30 DEC 2017 – 02 IAN 2018

30.12.2017:

CINA: bufet suedez

– Gustarea casei prezentata pe afumator: carnaciori, slaninuta, salam, pastrama, branzeturi (cas, urda, telemea, cascaval, burduf) rosii, castraveti, ceapa rosie, ardei

– Salata beuf

– Salata de cruditati

– Pulpe de pui la cuptor

– Tocanita de vitel cu mamaliguta

– Medalion de caprioara

– Fleica de porc la gratar

– File de salau parizian

– Cartofi natur

– Orez cu ciuperci

– Cartofi la cuptor

– Legume sote

– Salata de muraturi

– Salata de ardei copti

– Tiramisu

– Clatite cu dulceata

-  Plăcinte poale in brau 

31.12.2017:

– Mic dejun: bufet suedez

PRÂNZ: bufet suedez

– Platouri cu branzeturi si cruditati

-  Supa de vitel

-  Ciorba de burta

– Pulpa de porc la cuptor cu rosie si cascaval

– Stroganoff din pulpa de vitel

– Piept de pui la gratar

– Bulz ca la mama acasa

– Cartofi la cuptor cu rosmarin

-  Orez sarbesc

– Legume mexicane

– Salata de muraturi

– Salata de varza

– Salata de fructe

– Cozonac

– CINA PT COPII: ora fixa 19.00 (Piept de pui la gratar /Snitel cu cartofi prajiti)

CINA FESTIVA REVELION
BAUTURA - OPEN BAR :
Tăria pâna la ora 01.30
– Jack Daniel’s , J&B, Ballantines, Martini, Cinzano, Campari, Finlandia, Smirnoff
– Cocktail-uri, bere, vin, apa, suc – nelimitat
– Bere: Ursus, Stella Artois, Becks
– Vin alb si rosu
– Sucuri: Cola, Fanta, Sprite, Prigat
– Apa plata/min
– Cafea

GUSTARE PERLA CIUCASULUI
– Rulada de pui cu fructe
– Tarandafiri din salam de Sibiu
– Rulada de caprioara cu legume
– Frigărui de branzeturi dulci si afumate
– Butoias de somon fume cu capere pe lamaie
– Barcute din ardei cu urda dulce
– Rulada de porc parfumata cu rozmarin
– Racitura romaneasca
– Dobos din cascaval din sunca si struguri
– Chiftelute speciale
– Roastbeef pe salata de cruditati
– Mozaic de masline
– Decor

Duet din somon si file de salau mediteranean
– servit cu sos de smantana si capere
– cosulet cu sparanghel si crochete de cartofi

Bouchet de sarmalute in foi de varza si vita de vie
Servite cu:
– mamaliguta
– smantana
– ardei iute
– carnati de casa
– muschi file afumat

Turnedo Grand Hotel
– muschi de vita in mantie de bacon
– muschi de proc impanat
– medalion din piept de curcan
– servit cu: ciuperci umplute, papiota de fasole verde si cartofi aurii
– salata muraturi asortate

DESERT: „Tort DE CASATA CU FRISCA SI CIOCOLATA”
paine
Alune
Prajituri asortate
Fructe
Sampanie

Atmosfera va fi intretinuta de Formația Complexului Perla Ciucașului

01.01.2018

Pomana porcului în curtea complexului:
– taierea porcului (lebar, toba, caltabos, racitura, soric)
– branzeturi cu ceapa rosie, praz,
– prepararea de carnati proaspeti,
– bors de porc
-tuica fiarta 0,50 ml

*Toate preparate dupa reteta traditional romaneasca!

CINA FESTIVA : bufet suedez (CARNAVAL)
• Gustare:
– Platouri cu : branzeturi (cas, urda, telemea, cascaval, burduf), rosii, castraveti, ceapa
– Platouri cu: lebar, caltabos, toba, jumari, piftie, pastrama, carnaciori
– Salata beuf
– Salata de icre
– Aripioare de pui la gratar
– Snitel din piept pui
– Antricot de vitel cu ciuperci
– Muschi de porc la gratar
– Rulada de vanat cu legume
– Cartofi taranesti
– Legume la gratar
– Orez cu ciuperci
– Salata de muraturi
– Salata de varza cu marar
– Pandispan cu fructe
– Clatite brasovene

02.01.2018:

Mic dejun: bufet suedez

La fiecare masa pe parcursul sejurului veti avea inclus 0,200 ml vin/pers si 0,50 ml palinca/pers* Toate produsele sunt din ferma proprie!

Vă asteptam cu drag sa petreceti alaturi de noi

 

Notă rezervare:  Pentru rezervare, se va achita un avans de 50 % din valoarea pachetului de servicii în momentul efectuării rezervãrii, iar diferența de 50 % se va achita pânã în data de 10 Decembrie 2017.

Dupa aceastã datã, 10 Decembrie 2017 rezervãrile se fac doar pe baza plății integrale.

În cazul plãții avansului și anulãrii rezervãrii sau în cazul în care nu se plãtește integral pachetul pânã la data de 10 Decembrie 2017 , avansul se pierde integral, iar rezervarea se anuleazã.

Informații pentru rezervări și plăți:

Datele firmei sunt România Turistică S.R.L.

CUI/CIF: RO31739462

ORC: J8/899/2016

AGENȚIA DE TURISM ”ROMÂNIA TURISTICĂ”

Licența de Turism Touroperatoare nr. 6954/2013

Poliță de Asigurare Seria I nr. 48620/ 14.02.2017 – 13.02.2018 – Omniasig 

Brevet de Turism nr: 24 294/2014

Agenția de Turism România Turistică este membră a firmei Romania Turistică S.R.L.

Cont IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING BRAȘOV.

Informații Sediu firmă: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr 91, Cod Poștal 500173

Coordonate GPS: 45.6529347, 25.6060923

Telefon/Fax – AgenÈ›ie: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: agentia@romaniaturistica.ro

web-site: www.romaniaturistica.ro

Bulevardul Grivitei 91,500173,Tărlungeni,Braşov

Leave a Reply

Top