Skip to main content

Baza Olimpică pentru Sporturi de Iarnă, Valea Cărbunării din Râșnov a găzduit în zilele de 28 –  29 Septembrie a.c.,  două concursuri internaționale de sărituri cu schiurile. Ambele concursuri s-au desfășurat  în cadrul etapei de vară FIS Cup 2013.

În cadrul  primului concurs al etapei Cupa de vară FIS 2013, România prin săritorul cu schiurile, Tatu Robert  Valentin a obținut locul 3. Ceilalți sportivi români au avut evoluții modeste.  În prima zi de  concurs Tudor Remus a ocupat locul 5, Torok Eduard  locul 10, iar  Pîtea  Sorin Iulian a venit pe locul 11. 

În a doua zi, evoluțiile sportivilor români au fost mult mai slabe decât ziua precedentă. Astfel, Tudor Remus a venit abia pe locul 7, Tatu Robert Valentin pe locul 13, Pîtea Iulian Sorin locul 15, iar  Torok Eduard s-a clasat pe poziția 19 din 30 săritori calificați

Dacă la băieți, lucrurile au stat un pic mai bine, la fete evoluția  aceastora a fost dezamăgitoare, componentele lotului național în ambele zile de concurs au ocupat ultimele locuri.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top