Skip to main content

Suntem bucurosi sa anuntam dechiderea oficiala a Strandului Tineretului , odata cu minunata zi de 1 Iunie , Ziua Copiilor ! Vom avea foarte multe activitati pentru copii in intervalul orar 16-20 , in zona locurilor de joaca pentru copii. Concerte live , scenete, premii , surprize. De altfel pe tot parcursul sezonului, vom desfasura activitati pentru copii. In acest an ne adresam in special familiilor care au copii. Vom avea pachete de servicii si promotii in acest sens. Vom organiza evenimente si concerte care vor fi anuntate din timp.

 

Marea noutate este colaborarea cu Asociatia de Film Metropolis  pentru CINEMA IN AER LIBER , timp de o saptamana , la inceputul lunii iulie , proiect pilot , care va putea fi extins daca avem privitori intr-un numar mare. Vor fi proiectii de filme in fiecare seara.

In Strandul Tineretului , clientii nostri gasesc diverse servicii care tin de relaxare : bazin olimpic, bazin de copii, zona VIP de plaja, terenuri de sport , zone de badminton gratuite, zona de gratare, locuri de joaca pentru copii, terase, cafenele , etc

Dorim sa specificam ca la zona de plaja, sezlongurile si saltelele le oferim gratuity , in limita stocului disponibil. Zona de gratare are reguli noi, vor putea fi cumparate produse numai din locatia respectiva , cei care vor veni cu alte produse vor plati un pret mai mare pentru inchirierea gratarului.

Preturi : zona bazine : adult 10 lei , copil 5 lei   , zona VIP  adult   15 lei  copil 10 lei  , intrare pietonala strand sau intrare in auto : adult 3 lei copil 1 leu , parcare : 1,5 lei pe ora !

Program : Bazine : 10-20 , Intrare Strand : 10-19 , Auto : NonStop !

Speram ca vremea sa fie favorabila pentru un sezon fructuos ! asteptam cat mai multi client si cetateni in Strandul Tineretului !

 

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top