Skip to main content

Dorinta multora este de a sti care balta, lac, pastravarie le ofera cele mai multe sanse pentru o partida cu ranita plina.

In aceasta rubrica, o sa va prezentam cateva posibile destinatii, alegerea urmand sa o faceti dvs.

Vultureni, la 65 km de Buzau, pe soseaua Faurei, spre Ulmu, balta apreciata in randul pescarilor din Buzau si Braila pentru rezultatele bune la specii de pesti ca ciortan si caras.

Luciu , situata la 40 km de Buzau, spre soseaua Largu – Via Cilibia (specii de caras si crap). Balta are o rezonanta mare pentru pescarii din judetele limitrofe.

Rotbav (jud. Brasov), la aproximativ 20 km de Brasov, balta si-a castigat un loc de frunte printre adevaratii pescari care o frecventeaza, datorita posibilelor satisfactii pe care le poate oferi fiecarui impatimit al acestui sport. Speciile care o fac cautata sunt crap si caras.

Balta Rosiorusituata la cca. 35 km de Buzau. In general, apa lacului este scazuta, fiind printre putinele din tara care a facut obiectul unui proces de ecologizare, prin curatirea fundului baltii. Se obtin exemplare apreciabile din speciile: caras, fitofag si ciortan.

Balta Potocenieste recent infiintata, in directia Sapoca, la iesirea din localitatea Maracineni. Rezultate bune la caras si ciortan.

Reteaua hidrografica Olt – Zona Porumbaculsituata la aproximativ 110 km de Brasov, 41 km de Sibiu, 43 km de Fagaras. In perioada in care eu m-am deplasat la fata locului pentru a realiza un amplu material, din cauza temperaturii ridicate, pestele s-a lasat mult asteptat in carligele pasionatilor. Insa, cu toate acestea, localnicii si cei care frecventeaza des zona va asigura ca sunt sanse mari pentru caras, platica, rosioara. Nu se percepe taxa. Iar ca o nota suplimentara, spatiul natural in care este incadrata aceasta zona va ofera posibilitatea de a va remonta atat fizic, cat si intelectual.

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top