Skip to main content

Un mesaj de rămas bun pentru toți cei care au participat

Stingerea flăcării olimpice marchează finalul Festivalului Olimpic al Tineretului European – Brașov 2013, dar spirtitul olimpic va rămâne prezent în sufletele noastre pentru totdeauna.
România și Brașovul sunt onorate că v-au fost gazdă, sperăm să purtați amintirea momentelor frumoase pe care le-ați trăit aici și vă așteptăm să reveniți cât mai des în aceste locuri.

Au fost cinci zile de întreceri sportive care s-au desfășurat la cel mai înalt nivel de performanță și care au demonstrat că sportivii prezenți la acest eveniment vor fi viitorii campioni ai jocurilor olimpice de iarnă. Felicit câștigătorii, felicit reprezentanții țărilor participante pentru modul în care s-au prezentat.

Trebuie aduse mulțumiri tuturor celor care au contribuit la succesul acestui festival, începând cu Președintele și Guvernul României, foști și actuali miniștri, primari, șefi ai instituțiilor publice centrale și locale, operatori privați și tuturor celor implicați în acest proiect, dar nu în ultimul rând, celor aproape 500 de voluntari care au fost alături de noi, trup și suflet, pe toată perioada Festivalului.
Tot efortul pe care l-am făcut împreună s-a materializat în buna organizare a acestui eveniment, în crearea unei infrastructuri sportive rămasă la dispoziția tinerilor din România, dar și în cele trei medalii obținute de țara noastră, o performanță care nu a mai fost atinsă din 1990 și care ne face să privim înspre viitor cu încredere.

                                                                                         24.02.2013, ora 23:15

Agenția România Turistică

Author Agenția România Turistică

More posts by Agenția România Turistică

Leave a Reply

Top