Skip to main content
Ongoing

Paștele pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus

Trenuri speciale de Paşti pe Valea Vaserului – Vișeul de Sus, județul Maramureș. Paștele pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus
În perioada sărbătorilor Pascale, ale credincioșilor, în Vișeul de Sus la renumita ,,Mocăniță” se organizează trenuri speciale pe Valea Vaserului.
Turiștii aflați în această perioadă în județul Maramureș sunt așteptați să descopere această zonă minunată.

Târgul de Crăciun din Sibiu, 2022

Targul de Craciun din Sibiu, 2022, Editia a-XV-a, Editia 2022, Targul de Craciun Sibiu,
Loc de Desfasurare: Piata Mare, Sibiu,11 Noiembrie 2022 - 8 Ianuarie 2022.
Program Zilnic, Luni - Duminica: 11:00 - 21:00.
Lumânărar de Crăciun - Atelier de făcut lumânări, Biscuiți de Crăciun - Atelier de preparat biscuiți, - Decorațiuni Pixel Art - Atelier de creație folosind piese termoadezive, Pictură pe globuri Atelier de pictat globuri, Pictat turtă dulce, Atelier de pictat turtă dulce,
Cea de-a 14-a editie a Targului de Craciun din Sibiu va fi inaugurata în 11 noiembrie 2022, ora 19.
Aceasta editie reuneste peste 100 de expozanti din tara si strainatate, cel mai mare numar de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.
Târgul de Crăciun va aduce la sfârşitul lunii noiembrie în Piata Mare din oraşul Sibiu un strop din magia Craciunului, cu miresme de vin fiert şi scorţişoară, castane coapte, migdale pralinate și cu multe cadouri și decorațiuni de Crăciun.

Zilele Municipiului Caracal

Zilele Municipiului Caracal. Zilele Municipiului Caracal și Festivalul de comedie al teatrelor neprofesioniste din România, Caracal, județul Olt.
Festivitate cu o dublă semnificație, 17 noiembrie 1578 - 17 noiembrie 2023, 484 de ani de atestare documentară a municipiului Caracal și 24 moiembrie 1994 - 24 noiembrie 2022, 27 de ani de la ridicarea localității la rang de Municipiu.

Top