Skip to main content
Ongoing

Ceremonialul Schimbului Gărzii Cetății Alba Carolina

Ceremonialul Schimbului Garzii Cetatii Alba Carolina. Ceremonialul Schimbului Garzii de Onoare a Cetatii. Spectacole si demonstratii militare: Legiunea a XIII-a Gemina si Lupii Apoulonului. Retragerea cu torte a Garzii Cetatii Alba Carolina. Ceremonialul Schimbului Garzii de Onoare a Cetatii cu Salve de Tun,

Paștele pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus

Trenuri speciale de Paşti pe Valea Vaserului – Vișeul de Sus, județul Maramureș. Paștele pe Valea Vaserului, Vișeul de Sus
În perioada sărbătorilor Pascale, ale credincioșilor, în Vișeul de Sus la renumita ,,Mocăniță” se organizează trenuri speciale pe Valea Vaserului.
Turiștii aflați în această perioadă în județul Maramureș sunt așteptați să descopere această zonă minunată.

Ghioroc Summer Fest, Arad

Ghioroc Summer Fest 2022, Arad. Mută litoralul mai aproape de tine ! Plaja lacului Ghioroc îi aşteaptă şi în acest an în fiecare weekend pe cei cu pofta de distracţie şi bună dispoziţie.
Organizatorii pregătesc pentru toată vara distracţie, concursuri cu premii, competiţii sportive, muzică şi multe alte surprize pentru tinerii şi nu numai.

Târgul Agromalim, Arad

Târgul “Agromalim”, Arad. Târgul Agromalim”, Arad
Târg de agricultură, expoziţie de animale, salon de produse tradiţionale.
“Agromalim” este cea mai mare expoziție de profil din vestul ţării și una dintre cele mai importante la nivel național

Oktoberfest Braşov 2022

Oktoberfest Brasov 2022, Oktoberfest Romania, 02-12 Septembrie 2022.
Dragi braşoveni şi cinstiţi oaspeţi, Se anunță un an înspumat pentru Oktoberfest Brașov - totul se schimbă însă distracția și voia bună rămân aceleași! Ce faci din 02-12 Septembrie? ... te așteptăm în zona fostului Stadion Municipal!
Ediția cu numărul 11 va genera un strat și mai gros din spuma amintirilor. 2019 înseamnă pentru organizatori 12 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, care va fi degustată de zeci de mii de turiști veniți din toate colțurile lumii pentru petrecerea de la Brașov, anunțată în perioada 2-12 septembrie, care se va ține în două corturi încăpătoare: Wiesenzelt și Kronstadtzelt ce vor fi amplasate pe locul fostului stadion Municipal.

Top