Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Zilele Municipiului Dorohoi

septembrie 24, 2022 @ 12:00 am - octombrie 10, 2022 @ 12:00 am

Zilele Municipiului Dorohoi 2022

24 septembrie – 10 octombrie 2022

615  Ani de Atestare Documentară

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi și Consiliul Local au plăcerea să vă invite la Zilele Municipiului Dorohoi 2022, un eveniment care se va desfășura în intervalul 24 septembrie – 10 octombrie și va cuprinde peste 16 evenimente culturale, artistice, sportive, de artă și tradiție românească, ce se vor desfășura în mai multe spații din municipiu.

Creativ și vibrant, Zilele Municipiului Dorohoi 2022 vor continua povestea orașului, una în care, împreună, creăm o Sărbătoare a comunității noastre, așa cum o merită. Având în vedere că în continuare contextul sanitar este unul delicat și imprevizibil, evenimentele se vor desfășura în funcție de evoluția pandemică din municipiu, iar programul va fi anunțat treptat, pe parcursul acestor două săptămâni. Zilele Municipiului 2022 vin în întâmpinarea dumneavoastră sub un nou concept, unul dedicat solidarității, astfel încât Evenimentul devine o Sărbătoare de suflet  cu și despre Dorohoi și dorohoieni.

Timp de 14 zile, între 24 septembrie și 10 octombrie, în municipiul Dorohoi s-au pregătit o serie de evenimente interactive și diversificate și acțiuni aparte, atent proiectate pentru toate gusturile: spectacole de teatru, spectacole de muzică populară, muzică ușoară, spectacole de film, întâlniri cu actori, spectacole de dans, ateliere, jocuri și concursuri interactive proiectate pe categorii de vârstă, expoziții de pictură, acțiuni dedicate tradițiilor și artei populare, conferințe, activități pentru seniori. 

Evenimentele vor aduce împreună și vor promova, în primul rând, talentele dorohoiene, din diferite domenii. 

Programul pentru Zilele Municipiului Dorohoi va fi deschis vineri, 24 septembrie, cu următoarele evenimente: 

Începând cu ora 12:00, la Biblioteca Municipală Dorohoi va avea loc o dezbatere pe tema Tradiție, continuitate, perspective, la care vor participa nume de seamă din municipiu. Dezbaterea este organizată în colaborare cu Societatea culturală Dorohoi și va fi urmată de un recital de muzică folk susținut de tinere talente locale.

 Tot la Biblioteca Municipală sunteți așteptați, începând cu data de 24 septembrie, la expoziția de carte Dorohoi, ieri și azi!

Începând cu ora 19:00, la Sala Teatrului vă așteptăm la piesa de teatru Bani din cer, un spectacol de Ray Cooney, o comedie spumoasă interpretată de actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani.
Săptâmâna următoare continuă cu o serie de noi evenimente, după cum urmează:

Luni, 27 septembrie, la Casa Municipală de Cultură vă dăm întâlnire la ArtHub – un eveniment care propune publicului larg experiențe artistice inovatoare de la domeniul artelor, până la cel al publicității și comunicării. Începând cu ora 16:00 vă așteptăm la Casa de Cultură să petrecem timpul în mod creativ și plăcut, într-un spațiu unde veți întâlni oameni de excepție.

Marți, 28 septembrie, la Sala Teatrului, începând cu ora 19:00,  vă așteptăm la piesa de teatru O moștenire și doi nepoți, o comedie interpretată de Ana Odagiu, Sergiu Costache, Maria Radu și Silviu Mircescu.

Accesul la evenimente este liber și se va face conform prevederilor aflate în vigoare.

Pentru restul programului vom anunța detalii pe parcurs, în funcție de evoluția pandemică.

Detalii

Începe:
septembrie 24, 2022 @ 12:00 am
Se termină:
octombrie 10, 2022 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top