Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Turnirul Cetăților, Brașov

august 12, 2017 @ 12:00 am - august 14, 2017 @ 12:00 am

Turnirul Cetatilor/ Medieval Festival Bran

  Turnirul Cetatilor/ Medieval Festival Brasov

Cetatea Brasov

În vestitele cetăți ale  Brașovului: Bran, Făgăraș și Brașov se desfășoară Festivalul medieval Turnirul Cetăților- 800 de ani ai cetăților brașovene.

*Turnir cu cai

*Piata medievală

*Duelul cavalerilor

*Muzică medievală

*Lumea copiilor/Grădiniță medievală

* Ateliere mestesugaresti

În fiecare cetate se va reda pe cît posibil viața autentică  unui burg transilvănean din sec XV-XVII.

 În piaţă medievală autentică, meşteşugari şi olari dintre cei mai iscusiţi vor lucra tot timpul şi vor face demonstraţii pentru cei prezenţi. Turiştii vor avea parte şi de mîncare autentică medievală, inclusiv de specialitatea cavalerilor: burta dragonului, bulgări de pâine, ospăţul cavalerului şi ţepuşele. Nu vor lipsi nici luptele cu spade, concursurile de tras cu arcul, confruntările între cavaleri, turnirurile şi paradele de cai.

Organizatorii pun la dispoziţia publicului 300 de costume cu tot cu armuri şi săbii artizanale pe care le pot îmbrăca şi cu care se pot fotografia.

Cind întunericul se asterne peste cetate, în acordurile menestrelilor se vor duela cavaleri albi și negri , posedati de spiritele rele.

Cetatea va fi luminată  de show-uri cu făclii, aruncători de flăcări, dansuri cu foc, iar totul va culmina cu un spectacol mistic al trupei Hypnosiss.

Detalii

Începe:
august 12, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
august 14, 2017 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top