Transilvania Gastronomică – Food Culture Festival
1.) Vineri, 03.09.21
MC 1 – 10:00 – 11:30 / Virgil Banea (Max The Original Sibiu): sosuri pentru carne
MC 2 – 11:30 – 13:00 / Damien Brunet: carne crudă, tartare și carpacio
MC 3 – 15:00 – 17:00 / Oana Coantă (Bistro de LArte Brașov) & Mara Elena Oană (Viscri 32): chiftele, arome și diversitate
MC 4 – 17:00 – 18:00 / Alexu Toader (Viscri 32) & Alexandra Crăciun (BEAM Cluj Napoca): bucate de prin sate, cum promovez servicii rurale?
Locație: Sibiu, Str. Ocnei 22, Max The Original
2.) Sâmbătă, 04.09.21
MC 5 – 10:00 – 11:30 / Aurelian Dragomir (Local Sibiu) – Sushi cu un touch local
MC 6 – 11:30 – 13:00 / Horia Șimon (Clubul Gastronomic Transilvan Cluj Napoca) – Afumare. Cât și cum?
Locație: Sibiu, Str. Târgul Vinului 16, Restaurant Local
MC 7 – 15:00 – 17:00 / Andrei Chirilă (Păstrăvăria Andrei Panaci): zacuscă de pește cu gălbiori la foc deschis
MC 8 – 17:00 – 18:30 / Radu Dumitrescu (Voila Bistro București) & Radu Rughinis (Botega del Tartufo București): păstrăv cu trufe
Locație: Râul Sadului, Ciupari, Pensiunea Casa cu Povești
3.) Dumincă, 05.09.21
MC 9: 10:00 – 11:30 / Ioan Bebeșelea (Syndicat Gourmet): organe de oaie
MC 10: 11:30 – 13:00 / Nicolae Craciun (Cimbru Cluj Napoca): preparare vita
MC 11: 15:00 – 16:30 / Andrei Luminea (Pasaj Sibiu): specialități de mangalița
Locație: Sibiu, Str. Turnului 3A, Restaurant Pasaj
MC 12: 17:00 – 18:30 / Petra Hianu (Plai Sibiu): Al cincilea sfert
Locație: Sibiu, Str. Târgului 10, Restaurant Plai
Program cine speciale în cadrul festivalului
Vineri, 03.09.21 – 19:30 Influențele culturii romani în bucătăria transilvăneană – Kombinat & Mihai Toader
Duminică, 05.09.21 – 19:30 Fall Dinner Stories – Restaurant Pasaj & Horia Șimon
Biletele la masterclass și la cinele din cadrul festivalului sunt aici: