Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Tradiție Culinară Ialomițeană „La Casa Tudorii”, Giurgeni

octombrie 15, 2017 @ 12:00 am

Festivalul – concurs Tradiție Culinară Ialomițeană „La Casa Tudorii”, Giurgeni, jud. Ialomița

Ediția: a VII-a.

Festivalul-concurs de tradiție culinară ialomițeană LA CASA TUDORII, ediția a VII-a, se va desfășura în data 15 octombrie 2017, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală Orașul de Floci, comuna Giurgeni, jud. Ialomița. 
Evenimentul se înscrie în strategia Consiliului Județean Ialomița de a promova valorile ialomițene în toate formele lor de manifestare.
Astfel, Consiliul Județean Ialomița împreună cu Muzeul Județean Ialomița invită pe toți cei interesați de bucătăria tradițională ialomițeană să participle la cea de-a VII-a ediție a festivalului, oferind posibilitatea de inscriere în următoarele secțiuni:
1. Mâncăruri calde;
2. Preparate culinare reci (antreuri);
3. Preparate de patiserie și cofetărie;
4. Preparate conservate și semiconservate.

Festivalul-concurs se adresează tuturor celor pasionați de gastronomie și care manifestă dorința a păstra și de a transmite specificul tradițional culinar ialomițean. De-a lungul celor șase ediții, au fost înscrise în concurs peste o mie de rețete, readucând în atenția tuturor celor prezenți la Orașul de Floci preparate tradiționale delicioase pe care uneori doar cei mai vârsnici și le amintesc!

Detalii

Dată:
octombrie 15, 2017
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top