Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgul de Turism Vacanța, 2020, Constanța

martie 19, 2020 @ 12:00 am - martie 22, 2020 @ 12:00 am

Târgul de Turism „VACANŢA” Constanţa 2020,

ediţia a XIII-a

Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia

 

Ediția a XIII-a

Târgul de Turism „VACANȚA” Constanța, 19 – 22 martie 2020 se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru Dvs., în calitate de expozanţi, care includ  tariful special de tip Early Booking, conturat cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa  şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri), oferte pentru vacanţele verii 2019, în cadrul unui eveniment binemeritat şi aşteptat!

Ca și anul trecut, dorim să vă facem cunoscut faptul că Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2020 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional,  vor mai avea loc : Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2020 și Târgul de Mobilă 2020, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2020 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul partenerilor mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă și, nu în ultimul rând, panotaje outdoor.

Tarife:

Tarife participanți membri CCINA Constanta și ANAT cu cotizația achitată la zi:

Tarif de înscriere / stand: 500 lei/firma + TVA

Chirie spaţiu amenajat (stand minim 6 mp): 160 lei / mp + TVA

Tarife alte categorii de participanți:

Tarif de înscriere /stand: 600 lei/firma + TVA

Chirie spațiu amenajat (stand minim 6 mp): 190 lei/mp +TVA

Organizatori:

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa)

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Detalii

Începe:
martie 19, 2020 @ 12:00 am
Se termină:
martie 22, 2020 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top