Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgul de Turism al României 2022, București

februarie 24, 2022 @ 12:00 am - februarie 27, 2022 @ 12:00 am

Târgul de Turism al României 2022, București

 

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare editie transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul editiilor de primavara si de toamna ale TTR.

Ajuns la cea de-a 45-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal, de prezentare, chiar și în format virtual, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Astfel, in cadrul fiecarei editii, au loc manifestari conexe organizate de Romexpo si partenerii acestui targ: ANAT –  Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Camerele de Comert si Industrie din Romania, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural.

 

Denumire: Târgul de Turism al României

Locație: Centrul Expozițional Romexpo

Perioada: 24-27 februarie 2022

Organizator: S.C. ROMEXPO S.A.

În perioada 24-27 februarie 2022 se va desfășura la Romexpo ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2022.

Program de vizitare: 

Detalii

Începe:
februarie 24, 2022 @ 12:00 am
Se termină:
februarie 27, 2022 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top