Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târgul de Paşti din Sibiu, 2022

aprilie 15 @ 12:00 am - aprilie 26 @ 12:00 am

Târgul de Paşti din Sibiu, 2022

Municipiul Sibiu, Piața Mare

Loc de desfășurare: Piața Mare

Program zilnic între orele: 11:00- 21:00

 

Târgul de Paști din Sibiu 2022, se va desfășura în perioada 15.04.2022 – 26.04.2022în Piața Mare din Sibiu.

Ediția 2022 reunește cei mai mulți expozanți de până acum – 50 la număr. Aceștia vor oferi sibienilor și turiștilor multe produse specifice acestei sărbători, dar diverse preparate culinare dulci și sărate.

Printre produsele care se vor găsi la târg sunt: Lumânări decorative parfumate, coronițe și ornamente pascale, bijuterii confecționate manual, ouă de paști realizate prin tehnica servețelului, cutii bijuterii, costume populare, cristale semiprețioase, ouă decorative din lemn, lumânări sculptate, tablouri pe nisip, sirop, dulceață, zacuscă, murături, miere de albine și produse apicole, produse din ceramică, dulciuri, brânzeturi olandeze, unelte și figurine din ciocolată, murături la borcan, migdale și fructe uscate pralinate, ciocolată fără zahăr, plăcinte dulci și sărate, clătite uriașe, sucuri naturale, choco kebab, gogoși turcești, tornado chips, crochete mexicane, nachos, loaded fries, premium hot dog, cârnțti la grătar, burgeri fresh, și specialități de cafea servite din Coffee Bike.

În centrul târgului va fi amenajată zona de agrement, care va include un carusel tradițional, un trenuleț pentru copii și o cetate gonflabilă. Tot în această perioadă un trenuleț turistic superb va plimba vizitatorii prin centrul medieval al Sibiului.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 11 și 21.

Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment organizat încă din anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară. Asociația Events For Tourism, organizatorul evenimentului, dezvoltă evenimente culturale cu scopul promovării turistice a Sibiului, cum ar fi Târgul de Crăciun din Sibiu și CibinFEST, evenimente care generează un număr ridicat de turiști, acestea fiind cunoscute la nivel național și internațional.

Imagini live de la Târgul de Paști:   Camera 1    Camera 2      Camera 3  

Vezi album foto

Detalii

Începe:
aprilie 15 @ 12:00 am
Se termină:
aprilie 26 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top