Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Târg de Turism 2017, Baia Mare

octombrie 27, 2017 @ 12:00 am - octombrie 29, 2017 @ 12:00 am

Târg de Turism 2017, Baia Mare

Ministerul Turismului va participa în perioada 27-29 octombrie 2017, la cea de-a XIV-a ediție a târgului de turism  ,,Târgul de turism – Baia Mare 2017”, ediția de toamnă- iarnă organizat în incinta complexului comercial VIVO Baia Mare.

Prin organizarea acestei manifestări expoziţionale se urmăreşte prezentarea ofertelor turistice pentru sezonul de iarnă din ţară şi străinătate, a pachetelor turistice pentru perioada sărbătorilor de iarnă, precum şi promovarea turismului organizat prin intermediul agenţiilor de turism.

Sunt invitaţi să participe agenţi de turism şi touroperatori, reprezentanţii staţiunilor turistice, ai destinaţiilor turistice, complexe balneare, hoteluri si companii hoteliere, pensiuni, cabane, centre SPA, edituri si publicaţii din turism, emitenţi de tichete de vacanţă.

Acest eveniment a  fost organizat pentru prima dată în primăvara anului 2011, de atunci organizandu-se anual câte două ediții,  ajungând în 2017 la a XIV-a ediție.

Evenimentul se situează pe o linie ascendentă în ceea ce privește calitatea organizării lui și a numărului de participanți, atât a expozanților cât și a vizitatorilor, devenind de-a lungul timpului chiar un eveniment internațional datorită prezenței în rândul expozanților și a unor tour-operatori din stăinătate.

Ministerul Turismului, prin reprezentanța teritorială din Baia Mare, a promovat această acțiune și a participat în fiecare an la acest eveniment, încă de la debutul său, in calitatea de invitat/expozant, având asigurat un stand propriu de promovare (un info-desk).

Informaţii suplimentare despre acest eveniment, se pot găsi accesând pagina de facebook: https://www.facebook.com/targde.turism  sau la telefonul: 0733-014778

Detalii

Începe:
octombrie 27, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
octombrie 29, 2017 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top