Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Snow Party 2016, Poiana Brașov

ianuarie 16, 2016 @ 12:00 am

Snow Party 2016, Poiana Brașov

Sâmbătă, 16 ianuarie 2016 în Poiana Brașov, cu începere de la ora 16:00, la baza pârtiei de schi Bradul, în cadrul complexului Winterland.

Primăria Municipiului Brașov, în parteneriat cu Asociația de Turism Poiana Brașov, cu sprijinul firmei Selgros vor organiza un super eveniment: Snow Party 2016. 

Evenimentul marchează oficial deschiderea sezonului de iarnă în Poiana Brașov, ce va avea loc la baza pârtiei de schi Bradul, în complexul Winterland și va include program special pe pârtie și pe scenă. 
  
Începând cu orele 16:00, pe scena Winterland vor urca doi MC de excepție: Nora, cunoscută ca Vocea Radio Brașov și Dan Ghiță, Kiss FM Brașov.

Vor fi concursuri cu numeroase premii, în timp ce pe pârtie vor defila în tandem școlile de ski și toți cei implicați în desfășurarea în siguranță a experiențelor pe pârtie. 
  
Deschiderea va fi marcată de DJ Marian Maican de la Kiss FM, iar momentul principal al serii va fi asigurat de recitalul special al celor de la Fly Project 
  
Ne putem astfel bucura împreună  celebrând zăpada și starea foarte bună a tuturor pârtiilor din Poiana Brașov, ce sunt pregătite să ofere experiențe deosebite tututor amatorilor de sporturi de iarnă. 

Organizatori: Asociația de Turism Poiana Brașov & Primăria Brașov 
Sponsor principal: Selgros Cash & Carry 
Powered by Kiss FM 
Partener media: BV24FUN 

Detalii

Dată:
ianuarie 16, 2016
Oră:
12:00 am
Eveniment Category:
Top