Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Slană Fest, Cluj Napoca

februarie 16, 2023 @ 12:00 am - februarie 19, 2023 @ 12:00 am

Slană Fest, Cluj Napoca

 

A X. ediție SlanăFest în Cluj-Napoca se va organiza in curtea restaurantului Bulgakov Cafe, str. Inocențiu Micu Klein nr. 14-16.

Micii producători și meșteșugarii dornici să expună la acest eveniment, se pot înscrie până la finalul lunii Noiembrie, completând următorul formular:

SlanăFest are două componente: un târg de câteva zile cu produse tradiționale de carmangerie, prin care se prezintă micii producători locali cu bunătăți de casă preparate cu multă migală și pricepere, și un concurs al slăninelor, cârnaților și mezelurilor de casă unde se pot înscrie gospodarii din zonă cu produsele preparate de ei pentru consumație proprie.

Începând de VINERI la prânz și până Duminică seara așteptăm tot publicul doritor la un târg al produselor locale tradiționale ca să-și facă provizii îndestulătoare din variate feluri de slănină, șunci, brânzeturi savuroase și numeroase alte delicatețuri.

SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ se va prepara gulaș în aer liber.

DUMINCĂ la prânz, ora 12:00 sunt invitați în fața juriului ACEEA toți fermierii si micii gospodari care au pregătit, special pentru această ocazie, câte o mostră din produsele proprii (slănină și alte mezeluri), iar la ora 14:00 va începe festivitatea decernarii premiilor.

 

Producătorii și concurenții se pot înscrie prin telefon si email.

Vă așteptăm!

Telefon: +40741915082

E-mail: mestesugari@gmail.com

Organizatori:
Breasla Artizanilor din Transilvania

Details

Start:
februarie 16, 2023 @ 12:00 am
End:
februarie 19, 2023 @ 12:00 am
Event Category:
Top