Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sinaia pe pârtie

martie 7, 2021 @ 12:00 am

Sinaia pe pârtie-Cupa oraşului Sinaia la Schi Alpin

Cupa orașului Sinaia la Schi Alpin – editia a XVI -a.

 

Primăria oraşului Sinaia organizează, în  7  MARTIE 2021 cea de-a XVI-a ediţie a Cupei de schi alpin “Sinaia pe pârtie”, care se va desfăşura pe pârtia de schi Valea Soarelui – Lăptici 1.
Competiția se adresează doar schiorilor cu domiciliu în Sinaia.
Concursul se adreseză tuturor sinăienilor care îndrăgesc şi practică acest sport de iarnă.
An de an numărul participanţilor la acest concurs este în creştere, ajungând în ultimii ani la peste 400 de sinăieni înscrişi.
Participanţii vor concura pe grupe de vârste.
În prima grupă se pot înscrie copiii până la vârsta de 7 ani, iar următoarele grupe sunt: 7-10 ani; 11-15 ani; 16-20 ani; 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani; ultima grupă va fi formată din concurenţi peste 70 de ani.
În prima zi a concursului va avea loc proba de slalom special, iar a doua zi cea de slalom uriaş. De asemenea, pot participa şi persoanele care sunt legitimate la cluburile sportive. Participanţii la acest concurs vor avea parte de doua zile de schi cu gratuitate pe toate instalaţiile de transport pe cablu: telegondolă, telecabină şi telescaun.
Concurenţii care nu au echipament de schi pot obţine, ca şi în anii trecuţi, pe baza cărţii de identitate un echipament gratuit, pus la dispoziţie de către Eskimo”s Ski School și Snow Sinaia.

Detalii

Dată:
martie 7, 2021
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top