Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sibiu Rally Challenge

august 17, 2017 @ 12:00 am - august 19, 2017 @ 12:00 am

Sibiu Rally Challenge
Sibiul devine capitala internațională a vehiculelor de epocă

17 – 19.08.2017 -Sibiu Rally Challenge, Sibiu, județul Sibiu

Vă așteptăm la Sibiu Rally Challenge, evenimentul care va transforma orașul Sibiu în capitala internațională a vehiculelor de epocă!

Pentru această manifestare care va avea loc în perioada 18 – 20 august s-a confirmat deja prezența unor mașini legendare.

În data de 19 iulie 2016, Autoritatea Națională pentru Turism a semnat protocolul de colaborare cu organizatorul Sibiu Rally Chalenge al cărui scop va fi promovarea României la nivel internațional.

Sibiu Rally Challenge va începe de joi, 18 august, de la ora 19:00 cu o sesiune de antrenamente și startul festiv în centrul orașului. Ziua de vineri, 19 august, va începe la ora 10:30 cu prezentarea oficială a echipajelor, urmând ca startul să se dea la ora 12:30 din Piața Mare a orașului Sibiu. Sâmbătă, 20 august, startul este programat pentru ora 08:00, iar festivitatea va avea loc la ora 21:00, tot în Piața Mare a orașului.

O dată cu deschiderea înscrierilor pentru Sibiu Rally Challenge a fost finalizat și traseul competiției dedicate vehiculelor istorice. Astfel, un traseu de 430 kilometri îi va purta pe concurenți prin cele mai frumoase locuri din județul Sibiu, punctele de atracție principale fiind Biertan, Păltiniș, Poiana Sibiului și, desigur, celebrul Transfăgărășan.

Timp de două zile concurenți vor descoperi un traseu spectaculos și plin de provocări în competiția care pune acum orașul Sibiu și pe harta celor mai importante evenimente internaționale dedicate mașinillor istorice și a mașinilor de curse care au scris istorie în lumea sporturilor cu motor.

 „Să descoperi cele mai frumoase locuri din Sibiu la volanul unei mașini de epocă este fabulos. Sibiu Rally Challenge redă perfect spiritul, tradițiile și valorile județului Sibiu, iar prin parteneriatul făcut cu Autoritatea Națională pentru Turism sunt sigur că ne vom atinge scopul, acela de a promova România la nivel internațional”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Detalii

Începe:
august 17, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
august 19, 2017 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top