Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Schi de tură la Bârcaciu

martie 18, 2016 @ 12:00 am - martie 20, 2016 @ 12:00 am

Schi de tură la Bârcaciu – Ediţia a VI-a

A mai trecut un an si proiectul “Schi de tura la Bârcaciu”, ideea noastra pentru promovarea schiului de tura in zona a ajuns la a 6-a editie. 
Zapada, vai si creste, bucurie, soare, prieteni, piei de foca, schi si iarasi schi, povestiri la gura sobei si multa voie buna … cam asa suna atmosfera pe parcursul celor 3 zile. Daca iti suna tentant, iubesti natura si te intereseaza schiul de tura, te asteptam la evenimentul ce va avea loc in perioada 18-20 martie 2016. Nu trebuie sa iti lipseasca din rucsac: lopata de avalansa, sonda, pieps, piei de foca, coltari, termos.
Anul acesta vom aborda si alti versanti promitatori in cautarea placerii alunecarii pe schiuri. Valea Budislavului ofera peisaje incredibile si pante provocatoare. Vom stabili de comun acord traseele de acces.
Pachetul oferit de Cabana Bârcaciu include cazare, mic dejun, pachet de pranz si cina la pretul de 120 RON/pers/noapte.
Proiectul este sustinut de Cabana Bârcaciu, Iulian Cozma Outdoor Adventures, www.almontes.ro, Elan Skis Romania, www.montrek.ro si Salvamont Sibiu.
Inscrierile se fac la numarul de telefon 0740059805 si e-mail barcaciu@yahoo.com.
Acest eveniment nu este un concurs sau un curs de schi de tura iar persoanele care participa o fac pe propria raspundere.
Numarul maxim de participanti este de 20 persoane, care se pot inscrie dupa regula primul venit, primul servit, si care trebuie sa achizitioneze pachetul oferit, compus din cazare, mic dejun, pachet de pranz si cina, la pretul de 120 lei de persoana.

Detalii

Începe:
martie 18, 2016 @ 12:00 am
Se termină:
martie 20, 2016 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top