Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Sărbătoarea Vinului Valea Călugărească

octombrie 1 @ 12:00 am - octombrie 2 @ 12:00 am

Sărbătoarea Vinului Valea Călugărească

 Ediția a-XIX-a, 2022

 

Sărbătoarea Vinului 2022 – invitație la distracție în Parcul de Agreement al localității Valea Călugărească.

Primarul și Consiliul Local al comunei Valea Călugărească vă invită în perioada 1-2 Octombrie 2022,  în Parcul de Agrement la Sărbătoarea Vinului 2022 – Valea Călugărească.

Timp de 2 zile, prahovenii și toți cei care iubesc vinul de calitate și buna dispoziție sunt invitați la „Sărbătoarea Vinului” de la Valea Călugărească. Evenimentul se află deja la a XIX-a ediție și are ca scop promovarea produsului local tradițional – vinul din podgoriile localității Valea Călugărească.

Pe parcursul celor două zile vor fi organizate o serie de activităţi care au devenit de acum tradiţionale, activităţi ce vin să bucure sufletele cetăţenilor localității si ale invitaţilor.

Manifestare complexă, de nivel judetean, ocazie cu care se desfășoară mai multe acțiuni: târg de vinuri, prezentare recolta de struguri și alte produse agricole, concursuri, spectacole folclorice, expoziții culinare-gastronomice, distracții, dansuri populare, foc de artificii.

Sărbătoarea Vinului are menirea de a promova obiceiurile şi tradiţiile producătorilor autohtoni de produse specifice toamnei, precum pastramă, cârnați, brânzeturi, cașcavea, carne macră, kurtos, struguri, vin, must și mititei.

Fără pic de bere!

Peste 20 de producători de licoarea lui Bachus, majoritatea din zonă, îşi expun băuturile şi îşi aşteaptă clienţii.

Totul este pe gustate!

Chiar dacă nu sunt cozi la tarabe, oamenii vin şi din alte judeţe ale ţării pentru a cumpăra vin produs în gospodăriile localnicilor.

Recitaluri oferite de rapsozi populari.

Detalii

Începe:
octombrie 1 @ 12:00 am
Se termină:
octombrie 2 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top