Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Rowmania, Alba Iulia

august 5, 2017 @ 12:00 am - august 6, 2017 @ 12:00 am

Rowmania, Alba Iulia, județul Alba

Marele campion Ivan Patzaichin vă invită, cu mic, cu mare, să va înscrieti în competiţia de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei „Descoperă Rowmania”.

Un eveniment care face valuri la propriu, pe Mureș, în care fiecare își poate măsura forțele în aval, într-un concurs care se desfășoară la nivel național.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al patrulea an consecutiv la Alba Iulia.

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

”Dacă veţi da curs invitaţiei noastre, vă rugăm să ne transmiteţi confirmarea de participare până pe 3 august, la adresa de e-mail office@rowmania.ro. Înscrierile se pot face și la fața locului, în ziua concursului. Accesul este gratuit”, transmit organizatorii.

Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 28 august, la Tulcea.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia

Organizator: Primăria Alba Iulia

Detalii

Începe:
august 5, 2017 @ 12:00 am
Se termină:
august 6, 2017 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top