Skip to main content
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ReMarking Romania, Predeal

septembrie 15, 2017 @ 12:00 am - septembrie 17, 2017 @ 12:00 am

ReMarking Romania”

– cel mai mare proiect de remarcare trasee montane din România –

 

Asociația ArtTour România (www.arttour.ro) organizează la jumătatea lunii septembrie ediția a doua a proiectului ReMarking Romania, cea mai amplă activitate de remarcare a traseelor montane din țară.

Prima ediție a reprezentat un succes, având drept rezultate remarcarea a 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului, valorificarea potențialului turistic și gastronomic al stațiunii Dâmbovicioara.

A II-a ediție a proiectului se va desfășura în perioada 15-17 septembrie, în Predeal, județul Brașov, unde vor fi reabilitate aproximativ 18 trasee din 4 masive montane: Munții Baiului, Piatra Mare, Postăvaru și Bucegi.

Acest eveniment este realizat în parteneriat cu Salvamont Predeal, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și asociații din București, Brașov și județele limitrofe Brașovului.

Deoarece ArtTour România susține și gastronomia românească, gazdele vor pregăti, pentru toți participanții, o masă festivă, unde producătorii locali vor promova produsele și preparatele tradiționale din zona Predeal.

Acest eveniment va oferi nu doar o oportunitate de colaborare pentru organizațiile pasionate de mediu, turism, sport și gastronomie, ci și experiențe unice pentru cei peste 100 de voluntari implicați.

ArtTour România alături de sponsorii proiectului vor asigura materialele pentru marcare, cazarea, mesele voluntarilor și distracția acestora. Astfel, contribuția oricărui pasionat de munte și de drumeții este binevenită!

Prin acest proiect, asociația ArtTour România și partenerii acesteia doresc să promoveze și să crească, din punct de vedere turistic, zona Predealului.

ArtTour România este prima asociație de publicitate turistică care ne promovează România în 5 limbi străine. Promovarea spațiului carpatic reprezintă unul dintre obiectivele principalele ale asociației. Acest lucru se poate realiza prin întreținerea traseelor montane, realizarea de evenimente outdoor care împreună contribuie la creșterea potențialului turistic.

Astfel, prin activitățile desfășurate, proiectul “ReMarking Romania” va valorifica potențialul turistic al Predealului, contribuind la promovarea României.

Details

Start:
septembrie 15, 2017 @ 12:00 am
End:
septembrie 17, 2017 @ 12:00 am
Event Category:
Top