Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Oktoberfest Braşov 2018

septembrie 6, 2018 @ 12:00 am - septembrie 16, 2018 @ 12:00 am

Oktoberfest Braşov 2018

Oktoberfest #DeNota 10

 

A 10 ediție Oktoberfest: 6 Septembrie – 16 Septembrie 2018

În 2018 Oktoberfest primește notă maximă!
​Am pășit în noul an cu mai multă forță și cu energie cât 10!!! Ne-am făcut planuri mari pentru 2018, un an care sperăm să ne aducă mai multă putere, imaginație cu sacul, chef de petrecere, voie bună și sănătate. Avem multe motive să ne bucurăm de acest nou început și vrem să vă transmitem și vouă energie pozitivă!

2018 înseamnă pentru Oktoberfest, renumitul festival al berii, 10 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, zeci de mii de turiști, care vor vizita din nou Brașovul, numeroase parteneriate, degustări de mâncăruri delicioase nemțești și românești deopotrivă, dar și spectacole excepționale la scene deschise.

 

Oktoberfest De Nota 10!

La Oktoberfest nu ne este frică nici de ceasul rău, nici de pisica 13!

Doar de berea trezită de care, garantat, nu veți avea parte.

În fiecare an pregătim noutăți, cum nu a mai văzut Brașovul. Ever!

 

Parada Oktoberfest

Căruțe și care alegorice cu butoaie cu bere, bavarezi și bavareze, tirolezi și tiroleze…. defilează în deschiderea Oktoberfest din centrul orașului până la cort. Parada pleacă din Piața Sfatului spre locația de defășurare – Cort Oktoberfest (Stadionul Municipal).

 

Ziua bavareză a multi culturalității – Ziua de salsa

Oktoberfest este un festival multicultural pe gustul tuturor: comunitatea grecească, maghiară, săsească, dansuri rusești, spaniole, țigănești, aansambluri folclorice de copii precum Mugurelul, dansuri de societate cu La Passion, Vio Dance, Passo Doble, etc. Ritmurile devin fierbinți  cu Salsa picante.

 

Miss Oktoberfest

Miss Oktoberfest nu salvează balenele eșuate, nu trebuie să inventeze  o formulă magică a tinereții fără bărânețe,  nu trebuie să aibă 90-60-90! Dacă publicul oplace, indiferent de vârstă, este câștigătoare!

An de an Miss Oktoberfes este o zână bună pentru copii și bătrâni defavorizați din Brașov. Ea cutreieră Casele de Copii și Azilele de Bătrâni cu daruri de suflet din partea sponsorilor Oktoberfest.

 

Festivitatea de deschidere – Cepul butoiului

Primarul împreună cu invitații speciali �?dau cepul butoiului cu bere�?.  Acesta este momentul în care se declară deschis festivalul încep să curgă râurile de bere proaspăă.

 

Regele Oktoberfest

Miss ca miss, dar musai să fie și un rege Oktoberfest. Bărbații, săracii duc greul halbelor ridicate, ciocnite și băute.

Numai unul va fi Regele Oktoberfest ! Pentru a câștiga coroana butoiului cu bere va trebui să bea cu ștaif și să mănuiască și cuvintele dibaci, nu doar halba!

Declarații de dragoste înspumate,creativitate de malț cu aromă de hamei, Doamne ce va fi pe ei!  No, dar și premiul este pe măsură. Un dozator de bere instalat la Rege acasă și plinul cu butoaie…pline, timp de o lună.

 

Cea mai bună bere

Oktoberfest Brașov a depăși recordul la consumul de bere într-un festival. Lanțul uman înseamnă halbe din mână în mână până la cort.  Berea de la Oktoberfes este proaspătă, rece delicioasă și plimbăreață,fiind pe gustul tuturor  celor prezenți. 

 

Cum ajungi la Oktoberfest

Accesul în cadrul festivalului se va face din Calea Făgăraşului sau dinspre Strada Carierei, în proximitatea accesului spre CSS Braşovia.

Linia 9 RAT BV: Rulmentul – Independenţei – Stadionul Muncipal

Linia 16 RAT BV: Livada Poştei – Griviței – Cărămidăriei 

Linia 23B  RAT BV: Triaj – A.Vlaicu – Stadionul Municipal

Linia 23  RAT BV: Saturn – Depozite ILF – Stadionul Municipal

 

* Traseu recomandat pentru autoturisme mici

Piața Sfatului – Primărie – Bulevardul Nicolae Iorga – Strada Lungă – Calea Făgărașului – Cort Oktoberfest.

Organizatori: Clubul Economic German, Societatea Bonimă, Primăria Brașov

Detalii

Începe:
septembrie 6, 2018 @ 12:00 am
Se termină:
septembrie 16, 2018 @ 12:00 am
Categorie Eveniment:
Top