Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Maratonul Zăpezii, Râșnov

februarie 15, 2020 @ 12:00 am

Maratonul Zăpezii 2020, Râșnov
 
Ediția a 9-a
Sâmbătă, 15 februarie 2020
Valea Cărbunării – Cetatea Râșnov – Valea Glăjeriei  

Clubul Eco Alpin, prin Centrul de Pregătire Montană Himalaya, în parteneriat cu Primăria Râșnov, readuce maratonul pe care ți l-ai dorit, la noi acasă, în România, în zona Râșnov.

Alergare în condiţii extreme: maraton şi 30 km

Cadru natural unic | Masă caldă la sfârşit | Balul zăpezii

Esti puternic(a) si rezistent(a)? Ti-a zburat vreodata gandul la cum ar fi sa alergi un maraton in Antarctica? Clubul Sportiv Eco Alpin, prin Centrul de Pregatire Montana Himalaya, in parteneriat cu Primaria Rasnov, sustinut de ISOSTAR ROMANIA readuce pentru a 5-a oara maratonul pe care ti l-ai dorit, la noi acasa, in Romania, in Zona Rasnov.

Maratonul Zapezii Isostar este un eveniment unic in Romania si in Europa, fiind o proba a curajului, desfasurata in conditii de iarna, in zona istorica si turistica a Rasnovului, intr-un cadru natural in care pot fi admirate din alergare, masivele muntoase Piatra Craiului, Postavarul, Magura Codlei, Parcul National Bucegi, Complexul National de Sarituri cu schiurile, Cetatea Medievala Rasnov, simbolul Rasnovului, prin care vor traversa toti concurentii, si Cabana Himalaya, punctul final de sosire al fiecarei probe. Ti se va taia respiratia cand vei simti aerul rece dinspre munte, dar sa nu te sperii, va fi un semn ca te apropii din ce in ce mai mult de Muntele Bucsoiu, marea provocare a maratonistilor montani din timpul verii.

Detalii

Dată:
februarie 15, 2020
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top