Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Labirint în lanul de porumb de la Drăguş, Braşov

august 13, 2016 @ 12:00 am - august 15, 2016 @ 12:00 am

Labirint in lanul de porumb de la Dragus, Brasov

Eco-parcul “Labirintul Poveștilor” din Drăguș este întins pe o suprafață de 3 ha, labirintul constă într-o rețea de alei, 3 piațete și o piață circulară amenajate în interiorul unui lan de porumb. La intersecția aleilor, există indicatoare cu câte o întrebare despre cultura generală rurală și cu 2 sau mai multe variante de răspuns.
Sub fiecare răspuns se află câte o săgeată, iar răspunsul corect indică direcția cea bună a drumului prin labirint. De asemenea, prin labirint rătăcesc 6 animatori costumați în 6 personaje din basmele românești, respectiv Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos, Păcală, Zâna cea Bună, Vrăjitoarea și Zmeul care sunt legate de scenariul unei enigme care trebuie dezlegată de participanții labirintului.
În afara labirintului există facilități de practicare a jocurilor copilăriei (miuța, volei în fân, badmington, ridicarea zmeelor, plaja verde – lângă pârâul Drăgușel, amfiteatru natural pentru manifestări artistice, atelier de confecționat sperietori de ciori). Parcul
conține și o zonă de camping cu structuri special amanajate pentru picnic, grătar, amplasament pentru foc de tabără și punți peste pârâul Drăgușel.
Organizatori: Primăria Draguș și Asociatia Cele mai Frumose Sate

Detalii

Începe:
august 13, 2016 @ 12:00 am
Se termină:
august 15, 2016 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top