Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Joc și voie bună la Castelul Bran

iunie 1, 2017 @ 12:00 am

Joc și voie bună la Castelul Bran

640 de ani de istorie se întâlnesc în acestă vară cu tinerețea și voioșia celor mici. Pe 1 Iunie 2017 Castelul Bran și Parcul Regal vor răsuna iar, ca în fiecare an, de râsetele și voia bună a copiilor. Cavaleri și domnițe, arme și armuri medievale, meșteri populari, ateliere de olărit, cusut, pictat pe lemn, sticlă și ceramică vor ocupa spațiul verde pentru a-i incânta pe cei curajoși și talentați.

De la deschidere, la ora 9.00 și până la ultimul minut al orei 18.00, Castelul Bran va exista pentru a-i purta pe copii într-o lume fantastică. În care Teatrul ”Strada” va prezenta cu măiestrie teatru de păpuși, iar elevii Liceului de Artă ”Regina Maria” din Alba Iulia îi va invita pe tărâmul povestirii ”Ciobanul și Domnița”, scrisă de Regina Maria, prin intermediul expoziției de pictură, care va ilustra cartea ce va purta același nume, într-o ediție bilingvă.

O atracție deosebită va fi, ca de fiecare dată, concursul de mers printre scuturi legat la ochi, dar și costumarea în armuri și rochii medievale pentru a imortaliza momentul pentru cei dragi. Atmosfera va fi întregită de un fond muzical specific perioadei medievale.

Dat fiind că la 1 Iunie și Castelul Bran își serbează anii în care s-a transformat în cel mai vizitat obiectiv turistic din România, va oferi cadou copiilor câte un rucsăcel care să le amintească de visul unei zile de vară petrecute în mărețul edificiu. În plus, cei mici se vor putea bucura de o multitudine de jocuri și jucării prezentate în cadrul Târgului de Ziua Copilului.

Organizator: Castelul Bran

Detalii

Dată:
iunie 1, 2017
Oră:
12:00 am
Categorie Eveniment:
Top