Skip to main content
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Forumul National pentru Turismul de Sanatate 2014

martie 14, 2014 @ 12:00 am - martie 16, 2014 @ 12:00 am

Fundatia Amfiteatru si Colegiul Medicilor din Romania organizeaza cea de-a patra editie a Forumului International pentru Turismul de Sanatate. Precedentele editii au determinat o ampla dezbatere la nivelul autoritatilor si specialistilor din tara si strainatate influentand demersuri concrete in privinta definirii strategiei si evolutiei turismului de sanatate in Romania.

Ca urmare a acestor dezbateri si analize in Guvernul Romaniei s-a aprobat Memorandumul privind Dezvoltarea si promovarea turismului de sanatate. Activitatea grupului de lucru interministerial  prevazut  in memorandum are in vedere inlaturarea disfunctionalitatilor care afecteaza domeniul si consolidarea produselor turistice de sanatate din tara noastra iar elementele  importante ale programului guvernamental vor fi prezentate  in cadrul evenimentului.

Editia a patra forumului  se va focusa pe promovarea concreta a  potentialului turismului de sanatate din Romania din perpectiva ultimelor tendinte si orientari stiintifice si profesionale, a cerintelor pietei europene si internationale, a avantajelor competitive pe care Romania le ofera. Astfel discutiile in plen vor fi completate de dezbateri punctuale pe domenii de activitate in vederea explorarii punctelor forte ale fiecarui domeniu si solutionarea aspectelor care pot influenta calitatea serviciilor de turism de sanatate. Discutiile in plen vor facilita comunicarea intre toti agentii economici implicati in eveniment.

Considerand importanta cooperarii regionale si internationale, editia a patra a Forumului International pentru Turismul de Sanatate va gazdui Conferinta „Dimensiunea economico – sociaala a turismului balneoclimateric in Romania si Bulgaria”, eveniment ce va pune bazele unui parteneriat strategic intre reprezentantii celor doua state.

In cadrul Forumului International pentru Turismul de Sanatate vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice din tara noastra, ai organismelor internationale, specialisti romani si straini, exponenti importanti din domeniul sanatatii si turismului, asiguratori, etc.

Evenimentul va avea loc in perioada 14 – 16 martie 2014 la Bucuresti.

 

 

Detalii

Începe:
martie 14, 2014 @ 12:00 am
Se termină:
martie 16, 2014 @ 12:00 am
Eveniment Category:
Top